ΕΛΛΑΔΑ

Με παραπλανητικές διαρροές αντιδράει η κυβέρνηση στις παραιτήσεις του διδακτικού προσωπικού του Εθνικού θεάτρου

Με συκοφαντικά non papers και παραπλανητικές διαρροές επιχειρεί η κυβέρνηση να διαχειριστεί επικοινωνιακά την παραίτηση σύσσωμου του διδακτικού προσωπικού της υπό κατάληψη Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

Σε αυτό το πλαίσιο, δεν ήταν λίγα τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία έσπευσαν συντονισμένα να μας «ενημερώσουν» ότι οι καθηγητές και οι καθηγήτριες του ΕΘ «παραιτήθηκαν… εκ του ασφαλούς» καθώς οι συμβάσεις τους είχαν ήδη λήξει.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι καθηγητές απάντησαν στον πόλεμο λάσπης της Κυβέρνησης, δηλώνοντας πως παραιτούνται: «από τις τρέχουσες συμβάσεις ή / και από την ανανέωση των συμβάσεών μας για το δεύτερο εξάμηνο σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών της χρονιάς».

Τι λέει ο Πρόεδρος του ΣΕΗ για τις συμβάσεις των καθηγητών

Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, απαντώντας στην στοχοποίηση και τον πόλεμο λάσπης που δέχονται οι καθηγητές της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, αναφέρει:

«Όταν δεν υπάρχει ντροπή αυτά γράφονται! Επιλεκτικά και παράνομα (αφού δημοσιοποιουνται και ποσά αμοιβών που είναι προσωπικά δεδομένα) δεξιοί κύκλοι προσπαθούν να αμαυρώσουν την απόφαση των καθηγητών του Εθνικού που παραιτήθηκαν.. Το ότι θα ανανέωναν τις συμβάσεις τους κι ότι δεν έχουν παραδόσει βαθμολογία του Α εξαμήνου, άρα δεν ολοκλήρωσαν την εργασία τους δεν τους απασχολεί. Επίσης δημοσιοποιουν τα 20 ονόματα τα υπόλοιπα 20 που λήγει η σύμβαση τους τον Μάιο δεν τα αναφερουν!!! Ντράπηκε και η ντροπή!». 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA