Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
08.09.2023

Κυρ. Μητσοτάκης: «Η χώρα χρειάζεται ακόμα μία τετραετία ΝΔ, για να μπορέσει οριστικά να γυρίσει σελίδα»

Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος μέσα στην τετραετία υπόσχεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε την Κόρινθο και το Λουτράκι.
Κυρ. Μητσοτάκης: «Η χώρα χρειάζεται ακόμα μία τετραετία ΝΔ, για να μπορέσει οριστικά να γυρίσει σελίδα»

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Κόρινθο και το Λουτράκι όπου συνομίλησε με πολίτες, καταστηματάρχες και τουρίστες. Υπογράμμισε ότι στις εκλογές της 21ης Μαΐου κέρδισε η ενότητα, η προοπτική και η ελπίδα κι αυτό είναι ένα πολύ ενθαρρυντικό μήνυμα για το μέλλον αλλά επανέλαβε ότι «τίποτα δεν έχει τελειώσει.

«Η κάλπη το πρωί της 25ης Ιουνίου θα είναι και πάλι άδεια. Το αποτέλεσμα δεν προσμετράται στη δεύτερη εκλογή. Εδώ δεν είναι αγώνας ποδοσφαίρου που έχουμε κερδίσει με 4-0 και κρατάμε το σκορ για τη ρεβάνς. Εδώ ξεκινάμε από την αρχή και ο στόχος είναι ένας: ακόμα υψηλότερα ποσοστά για τη Νέα Δημοκρατία παντού στην Ελλάδα. Kαι την τρίτη έδρα, εδώ στην Κορινθία, να την πάρουμε. Και την τέταρτη», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για την ανάπτυξη της οικονομίας και αναφέρθηκε σε επενδύσεις που μπορούν να γίνουν στην Κορινθία και υπογράμμισε τον εκλογικό στόχο της ΝΔ ώστε «να είμαστε σίγουροι ότι την επόμενη Δευτέρα των εκλογών, η χώρα θα έχει επιτέλους μία σταθερή κυβέρνηση, με ισχυρή πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο».

Τόνισε ότι μέσα στην τετραετία θα καταργηθεί το τέλος επιτηδεύματος και θα μειωθούν τα τεκμήρια κατά 30% αλλά και ότι θα αυξηθεί σημαντικά το αφορολόγητο κατά 1.000 ευρώ για κάθε επιπρόσθετο παιδί σε ένα ευρύτερο πλαίσιο μέτρων για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.