Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
12.08.2022

Κυψέλη: Κλείδωσε την κόρη του σε υπόγειο γιατί δεν ενέκρινε τη σχέση της

Στο υπόγειο ενός σπιτιού κλείδωσε ένας 50χρονος άνδρας μαζί με τον γιο του, την 22χρονη κόρη του, ώστε να την τιμωρήσει, καθώς ο ίδιος δεν ενέκρινε τον 37χρονο φίλο της.
Κυψέλη: Κλείδωσε την κόρη του σε υπόγειο γιατί δεν ενέκρινε τη σχέση της

Στο υπόγειο ενός σπιτιού κλείδωσε ένας 50χρονος άνδρας την 22χρονη κόρη του, ώστε να την τιμωρήσει, καθώς ο ίδιος δεν ενέκρινε τον 37χρονο φίλο της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 50χρονος πατέρας μαζί με τον 21χρονο γιο του, προχώρησαν στην αρπαγή της 22χρονης. Οι δυο άντρες μαζί με έναν φίλο τους, το μεσημέρι της Κυριακής, βγήκαν με αυτοκίνητο στους δρόμους της Κυψέλης και ξεκίνησαν να αναζητούν τη νεαρή κοπέλα.

Όταν την εντόπισαν ενώ έκανε βόλτα με τον 37χρονο φίλο της, κατέβηκαν από το όχημα στο οποίο επέβαιναν και με τη χρήση βίας άρπαξαν την κοπέλα, την έβαλαν στο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν προς ένα υπόγειο διαμέρισμα στην Καισαριανή.

Έχοντας ήδη αφαιρέσει το κινητό τηλέφωνο της νεαρής κοπέλας, για να μην μπορεί να ζητήσει βοήθεια, την κλείδωσαν στον συγκεκριμένο χώρο. Πατέρας κι αδερφός επιχείρησαν για ώρες να την πείσουν ότι είναι για το καλό της να διαλύσει αυτή τη σχέση.

Το πρωί της Δευτέρας (27/6) η 22χρονη τους έπεισε ότι πρέπει να πάει τουαλέτα. Επειδή στον συγκεκριμένο χώρο δεν υπήρχε χτύπησαν το κουδούνι μίας γνωστής τους που διαμένει σε πολύ κοντινή απόσταση για να τους εξυπηρετήσει και κάπως έτσι η νεαρή κοπέλα βρήκε την ευκαιρία να ενημερώσει το «100».

Σε ελάχιστα λεπτά στο σημείο έφτασαν μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικό της Άμεσης Δράσης, χτύπησαν την πόρτα του υπόγειου διαμερίσματος και όταν τους άνοιξαν την πόρτα αποκαλύφθηκε η… αρπαγή. Όλοι τους οδηγήθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, με την 22χρονη να προβαίνει σε καταγγελία του πατέρα και του αδερφού της, καθώς επίσης και του τρίτου ατόμου. Οι δύο πρώτοι συλλαμβάνονται και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για το αδίκημα της αρπαγής κατά συναυτουργία, ενώ τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.