ΕΛΛΑΔΑ

Κιβωτός του Κόσμου: Εντοπίστηκε μεγάλο χρηματικό ποσό σε χρηματοκιβώτιο στον Κολωνό

Η Οικονομική Αστυνομία εντόπισε μεγάλο χρηματικό ποσό κατά την έφοδό της σε δομή της «Κιβωτού του Κόσμου», στην οποία υπάρχει χώρος που έχει χρησιμοποιηθεί και ως κατοικία για τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα του.

Κατά την έφοδό τους οι αστυνομικοί εντόπισαν χρηματοκιβώτιο, μέσα στο οποίο υπήρχε μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, προκύπτει πως από την έρευνα των Αρχών σε ακίνητα και εγκαταστάσεις της Κιβωτού εντοπίστηκαν ευρήματα που μπορεί να αποδειχτούν πολύτιμα.

Ήδη το αρμόδιο κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομία έχει θέσει σε γνώση του εισαγγελέα τα νέα ευρήματα και έχει αποστείλει υλικό. Ειδικότερα, στο «μικροσκόπιο» βρίσκεται και εξετάζεται εάν το χρηματικό ποσό που εντοπίστηκε στον Κολωνό σχετίζεται με αυτό που είχε ληφθεί από θυρίδα τραπεζικού υποκαταστήματος της ίδιας περιοχής πριν από εννέα ημέρες.

Από τις έως τώρα έρευνες προκύπτει ότι σε λογαριασμούς της Κιβωτού υπήρχαν κατατεθειμένα ποσά που υπολογίζονται σε περίπου 10 εκατ. ευρώ.

Κατά τα λοιπά, κατά πληροφορίες, η Οικονομική Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες σε ακίνητα που συνδέονται με την Κιβωτό του Κόσμου.

Υπενθυμίζεται ότι ο αρμόδιος εισαγγελέας έχει από τη Δευτέρα ανάψει το πράσινο φως για εκτεταμένες έρευνες.

Πηγή

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA