ΕΛΛΑΔΑ

Καβγάς Βαρεμένου – Άννας Καραμανλή σε τηλεοπτική εκπομπή – Πήρε φωτογραφία από τα χέρια της και την πέταξε [ΒΙΝΤΕΟ]

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ της βουλευτού της ΝΔ Άννας Καραμανλή και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου, στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ.

Θέλοντας να αλλάξει τη συζήτηση από το σκάνδαλο των υποκλοπών, η Άννα Καραμανλή επέλεξε να τοποθετηθεί για την τραγωδία της απώλειας των δύο πιλότων του Phantom.

«Θέλω να πω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τον θάνατο των δύο πιλότων στις δύο οικογένειες. Πάλι καλά που κράτησε ενός λεπτού σιγή ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του στο Περιστέρι. Το λέω γιατί προχθές, όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού, ο κ. Τσίπρας χαμογελώντας και συνοδευόμενος από δύο κυρίες πήγε σε παράσταση στο Παλλάς. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή είναι η ελεεινή υποκρισία του κ. Τσίπρα. Αυτά ο ελληνικός λαός τα βλέπει, κρίνει και συγκρίνει», είπε η κυρία Καραμανλή, δείχνοντας στην κάμερα μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα στο Παλλάς όπου παρευρέθηκε συνοδεία της Πόπης Τσαπανίδου και της Ράνιας Σβίγκου.

«Αυτά είναι αθλιότητες, για όνομα του Θεού. Σας παρακαλώ» είπε με τη σειρά του ο κ. Βαρεμένος και λίγο μετά άρπαξε τη σχετική φωτογραφία από τα χέρια της κυρίας Καραμανλή και την τσαλάκωσε.

«Γιώργο, δεν κάνουμε τέτοια σε μια κυρία» αντέδρασε ο Δημήτρης Οικονόμου με τον Γιώργο Βαρεμένο να ανταπαντά «δεν μπορώ τις αθλιότητες». 

«Παίρνω πίσω τη χειρονομία» συνέχισε ο Γιώργος Βαρεμένος, υπογραμμίζοντας ότι «τα δέχομαι όλα στο διάλογο εκτός από την αμφισβήτηση του πατριωτισμού του ΣΥΡΙΖΑ».

Η ανακοίνωση της ΝΔ για τον Γιώργο Βαρεμένο:

«Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή! Ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά. Η πρωτόγνωρη επίθεση που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Τσίπρας. Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ».

ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτος ο τρόπος του Βαρεμένου, απαράδεκτη και η Καραμανλή

«Η σημερινή ημέρα είναι βαριά φορτισμένη, καθώς αποχαιρετούμε τα παλικάρια μας, της Πολεμικής Αεροπορίας, που έφυγαν την ώρα του καθήκοντος. Ο κ. Βαρεμένος αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο σε μια απαράδεκτη, όμως, πρόκληση. Και ζήτησε αμέσως συγνώμη γι’ αυτό. Αναμένουμε πότε και η βουλευτής της ΝΔ, κα Καραμανλή, θα ζητήσει μια συγνώμη για την επιλογή της να αποκομίσει πολιτική υπεραξία, ακόμη και σε μια στιγμή εθνικού πένθους και βαθιάς θλίψης.  Σε μια στιγμή, δηλαδή, που όλους μας ενώνει, η κα Καραμανλή προτίμησε την πολιτική καπηλεία μιας τραγωδίας. Κρίμα!».

Βαρεμένος: «Ασόβαρο να λένε ότι της επιτέθηκα»

Μην παίρνετε τόση φόρα, ελάτε τώρα… το να λέει κανείς ότι είναι επίθεση απέναντι στην κυρία Καραμανλή…  Μου κράδαινε τη μέρα της κηδείας ένα χαρτί, non paper του Μαξίμου να μου πει τι; Οτι είμαστε λιγότερο πατριώτες;» είπε ο Γιώργος Βαρεμένος μιλώντας στην εκπομπή Super Katerina για την επίθεση που εξαπέλυσε στην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αννα Καραμανλή στο στούντιο του ΣΚΑΪ όπου αμφότεροι ήταν καλεσμένοι.

Ο κ. Βαρεμένος ουδέποτε παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε στην κυρία Καραμανλή και το απέδωσε όλο στην προκλητική της, κατ’ αυτόν, συμπεριφορά.

Από την πλευρά της, η Αννα Καραμανλή μιλώντας στην ίδια εκπομπή είπε: «Δεν ήταν ό,τι καλύτερο… Ηταν μια δύσκολη στιγμή, ταράχτηκα. Ημουν σε πλήρη ταραχή και φαινόταν κι από τον τρόπο που μάζευα τα χαρτιά μου. Ηταν καθαρά σεξιστική επίθεση. Δεν ξέρω αν θα έκανε τέτοια κίνηση αν είχε άντρα δίπλα του. Εξέφρασα την άποψή μου. Περιμένω καταδίκη από τον τομέα δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ» είπε η βουλευτής της ΝΔ.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA