Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
09.02.2023

Καίτη Γαρμπή για το πρόστιμο για φοροδιαφυγή: «Η υπόθεση έχει κλείσει»

Με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η δημοφιλής τραγουδίστρια απαντά στο δημοσίευμα που αναφέρει πως καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή από το ΣΔΟΕ.
Καίτη Γαρμπή για το πρόστιμο για φοροδιαφυγή: «Η υπόθεση έχει κλείσει»

Για την υπόθεση που εκκρεμεί δικαστικά από το 2014 τοποθετήθηκε η δημοφιλής τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ της Κυριακής (27/11). Αφορμή στάθηκε το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», σύμφωνα με το οποίο η τραγουδίστρια καταδικάστηκε από το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή 828.300 ευρώ, τα οποία με τις προσαυξήσεις έφτασαν το 1,7 εκατομμύριο ευρώ. 

Όπως σημειώνει μάλιστα το δημοσίευμα της εφημερίδας, η προσφυγή της Καίτης Γαρμπή στα δικαστήρια όχι μόνο δεν απέδωσε υπέρ της αλλά διπλασίασε από τους τόκους το ποσό αφού έχασε πλέον κάθε ένδικο μέσο και πρέπει τώρα να καταβάλει στο ακέραιο το ποσό.

Έτσι, το βράδυ της Κυριακής, η τραγουδίστρια και κριτής του τηλεοπτικού σόου J2US μίλησε για το θέμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter διαψεύδοντας κατηγορηματικά όσα γράφονται για εκείνη.

«Δεν έχω καμία φορολογική εκκρεμότητα, η υπόθεση έχει κλείσει και ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη με μια δημόσια συγνώμη από οσους έγραψαν ψέμματα και συκοφαντιες για μένα σήμερα». «Ήρεμα το λέω γιατί αν βράσει το κύμα της Γαρμπη θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγες και εξώδικα και θα είναι κρίμα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή στη δημοσίευση της.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.