ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στη Στρατονίκη Χαλκιδικής: Αποσωληνώθηκε ο 8χρονος, θα υποβληθεί σε νέες επεμβάσεις

Επιτυχώς έληξε η διαδικασία αποσωλήνωσης η οποία ξεκίνησε σταδιακά από χθες (25/5), για το αγοράκι από τη Στρατονίκη Χαλκιδικής, που έγινε μάρτυρας της στυγερής δολοφονίας της μητέρας του από τον πατέρα του.

Το αγοράκι που ήδη από χθες βγήκε από την καταστολή μεταφέρεται πλέον στην παιδοχειρουργική κλινική, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επιβληθεί σε επιπλέον χειρουργικές επεμβάσεις.

Θυμίζουμε ότι χθες αφαιρέθηκαν με μικρο-επεμβάσεις τα σκάγια που τραυμάτισαν τον ανήλικο στο πρόσωπο, ενώ παράλληλα ο 8χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ορθοπεδικού χαρακτήρα, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Επιπροσθέτως, σύντομα ομάδα παιδοψυχολόγων θα αναλάβει τη ψυχολογική του υποστήριξη, έπειτα από τη φρίκη που βίωσε το αγοράκι, που περπατούσε για ώρες ανάμεσα στους νεκρούς γονείς του και τα αίματα.

Θυμίζουμε ότι το άγριο έγκλημα συνέβη το πρωί της Δευτέρας (22/5), όταν ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στο ανήλικο παιδί τους. Μετά το φονικό ο δράστης έδωσε τέλος στη ζωή του.

Η παθούσα έφερε τέσσερα τραύματα στο σώμα, ενώ ένα και μοναδικό τραύμα στο πρόσωπο έφερε ο δράστης κι αυτόχειρας σύζυγος της, σύμφωνα με την αυτοψία που διενήργησε η ιατροδικαστής, Ελένη Ζαγγελίδου.

Μαρτυρικός ο θάνατος της 39χρονης

Τέσσερις βολές από κυνηγετική καραμπίνα δέχθηκε στο σώμα της η 39χρονη, η οποία δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας από τον 36χρονο σύζυγό της, με τον τελευταίο να βάζει στη συνέχεια τέλος στη ζωή του στρέφοντας το όπλο στο στόμα του.

Αυτό προέκυψε από την νεκροψία – νεκροτομή που ολοκληρώθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, ένα 24ωρο μετά την οικογενειακή τραγωδία που αποκαλύφθηκε στη Στρατονίκη Χαλκιδικής, όπου διέμενε το ζευγάρι με τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, η 39χρονη βρήκε μαρτυρικό θάνατο. Έφερε τραύματα στο πρόσωπο, στην πλάτη, στον τράχηλο, στον ώμο και στη δεξιά μασχάλη. Κατά πληροφορίες, υπέστη τρώση καρδιάς και είχε μεγάλη απώλεια αίματος από τη ρήξη του πνεύμονα, ενώ ο θάνατός της προκλήθηκε από τα συνδυαστικά τραύματα που έφερε, αλλά και τη βαριά θωρακική κάκωση.

Η άτυχη γυναίκα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, προσπάθησε να αμυνθεί βάζοντας τα χέρια στο πρόσωπό της, ενώ ο δράστης και αυτόχειρας φαίνεται να την κυνήγησε για να την «αποτελειώσει» στο παιδικό δωμάτιο, μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου τους.

Πηγή

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA