Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
16.08.2022

Γυναικοκτονία – Περιστέρι: Στην Ευελπίδων ο και’ ομολογίαν δολοφόνος της Νικολέτας

Είχε καταφέρει να διαφύγει στα σύνορα με την Βόρειο Μακεδονία.
Γυναικοκτονία – Περιστέρι: Στην Ευελπίδων ο και’ ομολογίαν δολοφόνος της Νικολέτας

Στον εισαγγελέα οδηγείται αυτήν την ώρα ο 22χρονος άνδρας που, όπως ομολόγησε μετά τη σύλληψή του το πρωί του Σαββάτου, δολοφόνησε τη 17χρονη Νικολέτα μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Ο 22χρονος φέρεται να περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πώς έφτασε στο έγκλημα και πώς έφτασε στο σημείο να κλείσει με τα χέρια του το στόμα της νεαρής κοπέλας μέχρι να βρει φρικτό θάνατο από ασφυξία.

Οι αστυνομικοί, έχοντας πια στα χέρια τους το δράστη της δολοφονίας, σχηματίζουν τη δικογραφία σε βάρος του για να τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα και τον αφήνουν να εξηγήσει στον δικαστικό λειτουργό τις λεπτομέρειες της δολοφονίας.

 Οι αστυνομικοί σε ένα πρώτο στάδιο έρευνας τον ρώτησαν ευθέως για τη δολοφονία της 17χρονης και εκείνος δεν έκρυψε την ενοχή του.

Επίσης, είπε πως μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από το σπίτι και πώς κατάφερε να φτάσει μέχρι τη Βόρειο Μακεδονία και να συλληφθεί στα σύνορα.

Όπως όλα έδειξαν εκ του αποτελέσματος, ποτέ δεν είχε σκοπό να παραδοθεί ούτε είχε έρθει ποτέ σε επαφή ο ίδιος με κάποια άτομα, στα οποία είχε πει ότι θέλει να παραδοθεί.

ΠΗΓΗ

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.