ΕΛΛΑΔΑ

Γνωστός ποδοσφαιριστής πιάστηκε με κινητό στις εξετάσεις για την ελληνική ιθαγένεια

Με κινητό τηλέφωνο, πιάστηκε στις εξετάσεις για ελληνική ιθαγένεια ένας γνωστός ποδοσφαιριστής αθηναϊκής ομάδας και η εξέταση τελείωσε για αυτόν πρόωρα και άδοξα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής, στις εξετάσεις για το Πιστοποιητικό Επάρκειας Γνώσεων για την Πολιτογράφηση (ΠΕΓΠ).

Οι εξετάσεις διεξάγονται δύο φορές τον χρόνο, κάθε Μάιο και Νοέμβριο και χθες, 8 Μαΐου, ήταν προγραμματισμένο το πρώτο σκέλος, στο οποίο εξετάζονταν οι υποψήφιοι που είχαν δηλώσει ηλεκτρονικά συμμετοχή, στην πλατφόρμα της Γενικής Γραμματείας Ιθαγένειας.

Για τον λόγο αυτό, προσήλθε σε σχολείο των Νοτίων Προαστίων ένας πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής που εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα, έχει οικογένεια και επιθυμεί να αποκτήσει ένα ευρωπαϊκό διαβατήριο. 

Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου όπως τα είχε προγραμματίσει, αφού φέρεται να κόπηκε όταν τον έπιασαν να να έχει πάνω του κινητό τηλέφωνο. Ο αθλητής φέρεται να οδηγήθηκε από αρμόδιο αστυνομικό εκτός αίθουσας.

Ο ποδοσφαιριστής στην αρχή αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, και ζήτησε να ολοκληρώσει τις εξετάσεις, αλλά οι αρμόδιοι δεν το δέχτηκαν και ακυρώθηκε η συμμετοχή του,

Για να πετύχουν στις εξετάσεις, οι συμμετέχοντες πρέπει να απαντήσουν σωστά σε τουλάχιστον 40 από τις 60 ερωτήσεις στην ενότητα της γλώσσας και το 50% στις υπόλοιπες θεματικές ενότητες.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA