ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε ο σύζυγος της νεκρής γυναίκας στο Γκύζη – Σε ατύχημα αποδίδει τον θάνατό της

Επιβεβαιώνεται η αρχική εκτίμηση των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, για τον θάνατο μίας 63χρονης γυναίκας από την Αλβανία, που βρέθηκε νεκρή χθες από πλήρωμα του ΕΚΑΒ, σε εγκαταλελειμμένη οικία, επί της οδού Τσοπανάκου 8, στου Γκύζη.

Ο σύζυγός της γυναίκας κάλεσε χθες το μεσημέρι το ΕΚΑΒ και ανέφερε πως η σύζυγός του έπεσε και χτύπησε και πως θα φύγει και θα αφήσει ανοιχτή την πόρτα γιατί βρίσκεται παράνομα στη χώρα και φοβάται μην συλληφθεί.

Όταν έφτασε εκεί το πλήρωμα του ασθενοφόρου, ανακάλυψε νεκρή την γυναίκα στο κρεβάτι και με μώλωπες, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ήταν νεκρή ήδη 1-2 ημέρες.

Η Αστυνομία αναζήτησε τον 55χρονο σύζυγό της για να δώσει εξηγήσεις, τον οποίο τελικά εντόπισε σε σχετικά κοντινή απόσταση. Ο ίδιος στην κατάθεσή του υποστήριξε πως το προηγούμενο βράδυ η 63χρονη που ήταν πολύ αδύναμη, έπεσε και χτύπησε και όταν το πρωί ξύπνησαν αντιλήφθηκε πως είχε πεθάνει και τόνισε ότι δεν της είχε κάνει εκείνος κακό.

Η κατάθεσή του συμπίπτει με τις καταθέσεις των περιοίκων, σύμφωνα με τους οποίους, το ζευγάρι ζούσε σε αυτό το εγκαταλελειμμένο σπίτι και η γυναίκα όπως περιγράφουν οι γείτονες ήταν πολύ αδύνατη και αδύναμη, ξεχνούσε συχνά και εξίσου συχνά παραπατούσε και έπεφτε στις σκάλες, στο πάτωμα, στον δρόμο κλπ.

Από την Ασφάλεια έχει δοθεί εντολή για την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην 63χρονη ώστε να διαπιστωθεί αν οι μώλωπες που έχει και ο θάνατός της είναι συμβατοί με πτώση ή παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, ώστε να καταλήξουν οι Αρχές αν πρόκειται όντως για ατύχημα ή όχι.

Πηγή

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA