Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
08.09.2023

Ενδοσχολικές εξετάσεις: «Έπεσε» η πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων του ΙΕΠ «έπεσε», με αποτέλεσμα τα σχολεία να μην μπορούν να αντλήσουν τα θέματα λίγες ώρες πριν την έναρξη των εξετάσεων.
Ενδοσχολικές εξετάσεις: «Έπεσε» η πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων

Αναστάτωση επικρατεί από νωρίς το πρωί τα Λύκεια της χώρας, με διευθυντές κι εκπαιδευτικούς να αδυνατούν να μπουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), προκειμένου να κληρώσουν τα ερωτήματα που θα κληθούν να απαντήσουν οι μαθητές στις ενδοσχολικές εξετάσεις.

Όπως μετέδωσε το alfavita.gr, η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων (Τ.Θ.Δ.Δ.) έχει «πέσει», με αποτέλεσμα τα σχολεία να μην μπορούν να αντλήσουν τα θέματα, δύο ή τρεις ώρες πριν την έναρξη των εξετάσεων, ανάλογα με το μάθημα στο οποίο διαγωνίζονται οι εξεταζόμενοι.

Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Παιδείας, το τεχνικό πρόβλημα είχε ως αποτέλεσμα να «μπουν» σχεδόν ταυτόχρονα όλα τα Λύκεια της επικράτειας (1.900 τον αριθμό) για να αντλήσουν θέματα από την Τράπεζα Θεμάτων και έτσι το σύστημα να μην μπορεί να τα εξυπηρετήσει.

Το πρόβλημα έχει ήδη αποκατασταθεί, ωστόσο η μετάδοση των θεμάτων έγινε με καθυστέρηση, με συνέπεια να καθυστερήσει και η δεύτερη βάρδια εξετάσεων.
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.