ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνές ένταλμα για τον «βιαστή με το τατουάζ» του Παλαιού Φαλήρου

Διεθνές ένταλμα αναμένεται να εκδοθεί για τον βιαστή του Παλαιού Φαλήρου με το τατουάζ.

Ο 45χρονος φέρεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία από τις 27 Οκτωβρίου, και σύμφωνα με πληροφορίες οι ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τις αλβανικές Αρχές.

Ο άνδρας αυτός κατηγορείται ότι βίασε μια γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο, σε στάση λεωφορείου τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής και λίγη ώρα νωρίτερα είχε αποπειραθεί να βιάσει μία 24χρονη κοπέλα στην ίδια περιοχή στο αυτοκίνητο της οποίας επιβιβάστηκε και την απείλησε με μαχαίρι.

Η νεαρή γυναίκα σώθηκε καθώς σταμάτησε έξω από καφετέρια και άρχισε να ουρλιάζει αναγκάζοντας τον δράστη να βγει από το αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος κατάφερε και έφτασε στα ελληνοαλβανικά σύνορα στη μία περίπου τα ξημερώματα της 27ης Οκτωβρίου, και από εκεί πέρασε στην Κακαβιά. Οι αστυνομικοί, τον ταυτοποίησαν μέσα από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, τις καταθέσεις με την πλήρη περιγραφή του, αλλά και από γενετικό υλικό που εντοπίστηκε.

Η μητέρα του δήλωσε στην ΕΡΤ «Για μένα είναι πεθαμένος. Δεν μπορώ. Νιώθω ότι είναι πεθαμένος. Δεν τον θέλω. Είμαι 70 χρόνων. Λέω θα βγάλω μία σύνταξη, μου έπαιρνε τα λεφτά. Πίνει τσίπουρο, πίνει μπύρες, ήρθε αστυνομία εδώ, βρήκε ένα τσιγάρο χασίς. Τέτοιο παιδί δεν το θέλω» .

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA