ΕΛΛΑΔΑ

Άνοιξε ο δρόμος στα Μάλγαρα – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό

Άνοιξε πριν από λίγο ο δρόμος στα διόδια των Μαλγάρων, ενώ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης. Στα Μάλγαρα βρίσκονταν για πάνω από 20 ώρες περισσότερα από διακόσια οχήματα βαρέως τύπου, στην πλειονότητά τους με ξένες πινακίδες καθώς, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», η τροχαία έθεσε σε ισχύ την απαγόρευση της κυκλοφορίας τους.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, από χθες Κυριακή, άρχισαν ήδη να δημιουργούνται οι πρώτες «ουρές» με βαρέα οχήματα, την κυκλοφορία των οποίων η Τροχαία απαγόρευσε εκτάκτως λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν κυρίως στη Στερεά Ελλάδα.

Το αποτέλεσμα οι νταλίκες να βρεθούν ακινητοποιημένες στα διόδια των Μαλγάρων και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Αθήνα, με τους οδηγούς να δηλώνουν αγανακτισμένοι, άυπνοι και ταλαιπωρημένοι.

Στο μεταξύ, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης υπενθυμίζεται ότι δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία κάθε είδους οχήματος που δεν είναι εφοδιασμένο με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, στα οδικά δίκτυα Δ.Ε. Βασιλικών του Δήμου Θέρμης και Δ.Ε. Λαχανά, Καλλινδοίων, Βερτίσκου και Σοχού του Δήμου Λαγκαδά.

Σημειώνεται ότι οι οδηγοί των οχημάτων επιβάλλεται να γνωρίζουν τον τρόπο τοποθέτησης και λειτουργίας των αντιολισθητικών μέσων που φέρουν και να προσαρμόζουν την οδήγησή τους ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA