ΕΛΛΑΔΑ

48η Επέτειος Αποκατάστασης της Δημοκρατίας: Όχι, ο Ιωάννης Στρατάκης δεν πήγε με σαγιονάρες στο Προεδρικό Μέγαρο

Αντιδράσεις προκάλεσε η εμφάνιση ενός προσκεκλημένου στην 48η Επέτειο για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο. Ενας από τους προσκεκλημένους της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, εμφανίστηκε με βερμούδα και σαγιονάρες προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Από την πλευρά του ο Άρης Πορτοσάλτε, που θεωρεί ότι πρέπει να εκφράζει γνώμη επί παντός επί στητού, ζήτησε να διώξουν τη φρουρά του Προεδρικού επειδή τον άφησαν να περάσει.

«Αυτό είναι ντροπή, ντροπή για την ημέρα, ντροπή προς το πολίτευμα, ντροπή προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πρέπει να ξηλωθεί η φρουρά που επέστρεψαν σε αυτόν τον κύριο να μπει μέσα. Και επειδή ο άνθρωπος αυτός μοιάζει με κάποιον πρέπει να διευκρινίσει ποιος είναι. Αυτό είναι ντροπή. Τι να πω» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΙ.

Παρέλειψε βέβαια να πει πως ο συγκεκριμένος κύριος είναι ο Ιωάννης Στρατάκης, καταξιωμένος μουσικός και μέλος της Ορχήστρας της ΕΡΤ. Ο κύριος Στρατάκης εμφανίστηκε με βερμούδα και σαγιονάρες το μεσημέρι στην γενική πρόβα, ενώ όταν άρχισε η δεξίωση το απόγευμα φόρεσε επίσημο ένδυμα.

Για την ιστορία χτες ο υδράργυρος είχε ξεπεράσει κατά πολύ τους 35 βαθμούς Κελσίου.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA