Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Godfather of Harlem: Η νέα σειρά με τον Forrest Whitaker κάνει πρεμιέρα στο FOX

Εμπνευσμένη από αληθινά πρόσωπα και γεγονότα, η νέα σειρά «Godfather of Harlem» με πρωταγωνιστή τον Forest Whitaker, κάνει πρεμιέρα στο FOX. Η σειρά αποτελεί το τηλεοπτικό prequel της ταινίας «American Gangster» και αναβιώνει την ιστορία του θρυλικού μαφιόζου Bumpy Johnson, ο οποίος επιστρέφει στο Harlem τη δεκαετία του 1960 μετά από 10 χρόνια στη φυλακή, για να βρει τη γειτονιά του υπό τον έλεγχο της ιταλικής μαφίας. Το «Godfather of Harlem», κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο FOX την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 21.50. Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Το «Godfather of Harlem» διαδραματίζεται στην Αμερική των 60s όπου το οργανωμένο έγκλημα ανθίζει. Ο Bumpy Johnson, επιστρέφει στη γειτονιά που κάποτε ήταν δική του. Όμως πολλά έχουν αλλάξει. Θα πρέπει να ανακτήσει την εξουσία αντιμετωπίζοντας την οικογένεια ιταλικής μαφίας των Genovese. Ενώ ο πόλεμος στους δρόμους μαίνεται, επιλέγει να συμμαχήσει με τον ριζοσπαστικό ιεροκήρυκα Malcolm X (Nigél Thatch)ο οποίος βρίσκεται σε τροχιά ανέλιξης στο κοινωνικό-πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Το «Godfather of Harlem» εξιστορεί τη σύγκρουση του εγκληματικού υπόκοσμου με το κίνημα υπέρ των πολιτικών δικαιωμάτων, στη διάρκεια της πιο ταραχώδους περιόδου στη σύγχρονη αμερικανική ιστορία. Η σειρά είναι μια δημιουργία των Chris Brancato (Narcos) και Paul Eckstein, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Giancarlo Esposito, Ilfenesh Hadera, Antoinette Crowe-Legacy, Lucy Fry και Paul Sorvino.

Σπήλιος Τσακίρης

Share
Published by
Σπήλιος Τσακίρης