Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
02.08.2021

Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος ο γυναικοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Έπειτα από διάσκεψη μεταξύ του ανακριτή και του εισαγγελέα η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 20:00, αποφασίστηκε η προφυλάκιση του συζυγοκτόνου πιλότου.

Τον δρόμο για τη φυλακή, έπειτα από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, παίρνει ο πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Ο δολοφόνος της Κάρολαιν αποχώρησε από την πρώην Σχολή Ευελπίδων με ισχυρή αστυνομική συνοδεία, έπειτα από πολύωρη ανακριτική διαδικασία. Λίγο πριν επιβιβαστεί στο τζιπ της αστυνομίας με προορισμό τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ανέφερε «ζητώ μια μεγάλη συγγνώμη». Σύμφωνα με το Open TV, θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο 33χρονος γυναικοκτόνος οδηγήθηκε ενώπιον του 12ου ανακριτή λίγο πριν τις 10:00 το πρωί της Τρίτης και ουσιαστικά ενέμεινε σε όσα είχε ομολογήσει στους αστυνομικούς την περασμένη Πέμπτη, υποστηρίζοντας ότι είχε προηγηθεί ένταση με την Καρολάιν Κράουτς, προσπαθώντας να πείσει ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση, ενώ στη συνέχεια… φέρεται να ζήτησε συγγνώμη για τη δολοφονία της συζύγου του.

Ο Αναγνωστόπουλος υπέβαλε μάλιστα στον ανακριτή δύο αιτήματα: τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα SIΜ, αλλά και την κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού προκειμένου να δοθεί η πλήρης εικόνα για τη μεταξύ τους σχέση.

Μετά την απολογία του ο 33χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, όπου κλήθηκε να απαντήσει σε σειρά ερωτήσεων. Στη συνέχεια ακολούθησε διάσκεψη μεταξύ του ανακριτή και του εισαγγελέα η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 20:00, όπου αποφασίστηκε η προφυλάκιση του συζυγοκτόνου πιλότου.

Πηγή: Documento

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.