Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
09.12.2022

Γυναικοκτονία στην Αργολίδα: Την σκότωσε «γιατί είχε Αλτσχάιμερ»

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο βρέθηκε ένα σημείωμα από τον 78χρονο που έγραφε «Υπαίτιος είμαι εγώ, η γυναίκα μου έπασχε από Αλτσχάιμερ».
Γυναικοκτονία στην Αργολίδα: Την σκότωσε «γιατί είχε Αλτσχάιμερ»

«Υπαίτιος είμαι εγώ, η γυναίκα μου έπασχε από Αλτσχάιμερ», φαίνεται να έγραψε ο 78χρονος άνδρας, ο οποίος δολοφόνησε την ηλικιωμένη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στην Αργολίδα. Η γυναικοκτονία έγινε στον οικισμό Βερβερούδα, στην Ερμιονίδα το βράδυ της Πέμπτης με τον 78χρονο άνδρα να τηλεφωνεί στην αστυνομία και να αναφέρει πως η γυναίκα του είναι νεκρή.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι βρήκαν νεκρή τη γυναίκα με τον σύζυγο να έχει κρεμαστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο βρέθηκε ένα σημείωμα από τον 78χρονο που έγραφε «Υπαίτιος είμαι εγώ, η γυναίκα μου έπασχε από Αλτσχάιμερ». Μετά την έρευνα των αστυνομικών έγινε γνωστό πως η ηλικιωμένη γυναίκα έπασχε από Αλτσχάιμερ και ο άνδρας της την φρόντιζε ενώ οι σχέσεις τους ήταν αρμονικές. Οι γείτονες κάνουν λόγο για μια τραγωδία που ζούσε το ηλικιωμένο ζευγάρι καθώς η γυναίκα δεν είχε καμία επαφή με το περιβάλλον.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.