Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
21.09.2021

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο δράστης

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 54χρονου, ο κατηγορούμενος «αντιμετωπίζει προβλήματα και ακολουθεί αντικαταθλιπτική αγωγή», ενώ για τις συνθήκες του εγκλήματος ανέφερε πως ο εντολέας του φέρεται «να θόλωσε».

Στον εισαγγελέα Λάρισας οδηγήθηκε σήμερα ο 54χρονος άντρας που χθες το πρωί με περίστροφο πυροβόλησε με 8 σφαίρες και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του, στη Σωτηρίτσα του Δήμου Αγιάς.
 
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δικηγόρου του κ. Κωνσταντίνου Γαλανού, ο κατηγορούμενος «αντιμετωπίζει προβλήματα και ακολουθεί αντικαταθλιπτική αγωγή», ενώ για τις συνθήκες του εγκλήματος ανέφερε πως ο εντολέας του φέρεται «να θόλωσε».

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Λάβαμε αντίγραφα της δικογραφίας, θα τα μελετήσουμε. Αντιλήφθηκα και είδα από τα συγγενικά πρόσωπα, ότι ο κατηγορούμενες λάμβανε αντικαταθληπτική αγωγή. Υπήρχε κάποιο επεισόδιο πριν 20 ημέρες και οδηγήθηκε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο των Αθηνών, όπου διπλασιάστηκε η δόση των φαρμάκων».

Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας άσκησε σε βάρος του 54χρονου, ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και την παράβαση του νόμου περί όπλων.

Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι πρόκειται να αποχαιρετήσουν την 43χρονη δολοφονημένη Μαρία συγγενείς και φίλοι.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.