Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
01.08.2021

Γυναικοκτονία-Γλυκά Νερά: Ολοκλήρωσε την απολογία του ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς

Ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή οδηγήθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς.

Μετά από επτά ώρες ολοκλήρωσε την απολογία του ενώποιον του 12ου τακτικού ανακριτή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

 Ο 33χρονος θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει διάσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα για την περαιτέρω μεταχειρισή του.

H απολογία του ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.30. Ο δικαστικός λειτουργός, Παναγιώτης Παναγιώτου, μελέτησε το πολυσέλιδο υπόμνημα που έχει καταθέσει ο υπερασπιστής του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης, και εν συνεχεία δέχθηκε σωρεία ερωτήσεων γύρω από την 11η Μαΐου.

Στον 33χρονο έχουν αποδοθεί δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, το λόγο παίρνει ο εισαγγελικός λειτουργός ο οποίος θα εκφράσει τη θέση του για το αν συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου για την προσωρινή κράτησή του.

Η προσωρινή κράτηση, μέτρο περιορισμού το οποίο μπορεί να διατάξει ένας ανακριτής μετά την απολογία του κατηγορουμένου, θεωρείται δεδομένη για την περίπτωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Με ένα ένταλμα σύλληψης να έχει εκδοθεί εις βάρος του, σύμφωνα με το οποίο ο κατηγορούμενος δεν έχει αναστολές, πράγμα που καταδεικνύεται από το έγκλημα αυτό καθαυτό, και ένα ειδεχθές έγκλημα ομολογημένο, ύστερα από 38 ημέρες εμπαιγμού των αστυνομικών αρχών, η προφυλάκιση θεωρείται μονόδρομος.

Άλλωστε, κατά πληροφορίες, στο ίδιο το ένταλμα αναφέρεται ότι ο 33χρονος είναι ύποπτος φυγής εξαιτίας της επαγγελματικής ιδιότητάς του και της οικονομικής του άνεσης, καθώς και ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων, λαμβανομένου υπόψη του τρόπου θανάτου της Καρολάιν, της σκηνοθετημένης ληστείας και της προσπάθειας παραπλάνησης των αρχών.

ΠΗΓΗ

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.