Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
04.07.2022

Γίνε «Πρωταθλητής στην Ανακύκλωση» για καλό σκοπό

Aνακυκλώνοντας χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak® στον μπλε κάδο.
Γίνε «Πρωταθλητής στην Ανακύκλωση» για καλό σκοπό

Η Δανάη Μπάρκα, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Τζένη Μελιτά μας καλούν να γεμίσουμε τον μπλε κάδο της γειτονιάς τους και να ενισχύσουμε ένα σχολείο δεύτερης ευκαιρίας. 

O Recycling Champion της Tetra Pak επιστρέφει και προκαλεί τρία αγαπημένα μας πρόσωπα και εμάς να κάνουμε μία σωστή επιλογή για το περιβάλλον και να γίνουμε «Πρωταθλητές στην Ανακύκλωση», ανακυκλώνοντας τις χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak στον μπλε κάδο για καλό σκοπό!

Από 17 Ιουνίου έως και 9 Ιουλίου, η Δανάη Μπάρκα, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Τζένη Μελιτά θα «υιοθετήσουν», για μία εβδομάδα ο καθένας, έναν μπλε κάδο της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης στη γειτονιά τους με στόχο τους να τον γεμίσουν ξανά και ξανά με τη βοήθεια μας. Όποιος καταφέρει να συγκεντρώσει στον μπλε κάδο του τον μεγαλύτερο όγκο συσκευασιών προς ανακύκλωση, θα αναδειχθεί ο επόμενος «Πρωταθλητής στην Ανακύκλωση» και νικητής του challenge. Το περιεχόμενο του κάθε κάδου θα ελέγχεται μέσω ειδικού μηχανισμού που θα τοποθετηθεί από την Recycglobe, ο οποίος θα το μεταφράζει σε όγκο και βάρος.

Οι συσκευασίες που θα συγκεντρωθούν στους 3 κάδους, θα μεταφερθούν στο εργοστάσιο της LM ECO στην Καρδίτσα, που διαθέτει ειδική γραμμή παραγωγής για την επεξεργασία ανακυκλώσιμων υλικών. Εκεί, οι χάρτινες συσκευασίες θα αποκτήσουν μία «νέα ζωή», αφού θα αξιοποιηθούν για την παραγωγή γραφικής ύλης που η Tetra Pak θα προσφέρει σε ένα σχολείο δεύτερης ευκαιρίας, στη γειτονιά του νικητή του challenge.

Το challenge ξεκινά με την Δανάη στις 17 Ιουνίου και τον δικό της μπλε κάδο στην οδό Σοφοκλέους, Εθνικής Αντιστάσεως & Καραθεοδωρή στο Περιστέρι, ενώ στις 25 Ιουνίου τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος, προσκαλώντας μας να γεμίσουμε το δικό του μπλε κάδο στην οδό Πυθοδώρου & Κωνσταντινουπόλεως, στην πλατεία Ράμνες, στην Ακαδημία Πλάτωνος. Την 3η Ιουλίου, η Τζένη δίνει το σήμα για να γεμίσουμε τον δικό της μπλε κάδο στην οδό Σαρανταπόρου και Αριστοφάνους στο Χαλάνδρι.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.