Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
24.07.2021

Γραπτή δήλωση-έκκληση Γιαννακόπουλου προς Αγγελόπουλους για να κατέβει σημέρα ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα σεβαστούν την ιστορία του αθλήματος», διαβάστε το πλήρες περιεχόμενο.

Το μπάχαλο με το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 αναμένεται να κορυφωθεί σήμερα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, εκεί που ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με το πρόγραμμα υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον πρώτο αγώνα της best of 3 σειράς για την πρώτη φάση των πλέι οφ της Α1. Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, δε θα κατέβει να παίξει, όπως δεν κατέβηκε και στον αγώνα της κανονικής περιόδου στο ΣΕΦ αφού μετά το περίφημο ματς κυπέλλου στις 13.2 (που αποχώρησε στο ημίχρονο), έχει αποφασίσει ότι δε θα ξαναπαίξει με τον Παναθηναϊκό σε εγχώρια διοργάνωση αν το ματς δεν σφυρίζουν ξένοι διαιτητές. 

Η κατάσταση έχει οδηγήσει σε ένα απερίγραπτο γαϊτανάκι παραλογισμού, με αποκορύφωμα της γελοιότητας την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου που ο Παναθηναϊκός δεν κατέβηκε να παίξει με την Κύμη. Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έκανε την εξής γραπτή δήλωση καλώντας τους αδερφούς Αγγελόπουλους να αναθεωρήσουν, να κατεβάσουν την ομάδα τους στο ΟΑΚΑ και να σεβαστούν το άθλημα, την ιστορία του Ολυμπιακού και τους κόπους με τους οποίους έχουν κρεμάσει τα λάβαρα στην οροφή του ΣΕΦ.

Αναλυτικά το περιεχόμενό της…

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή οι διοικούντες την ΚΑΕ ΟΣΦΠ θα πάψουν να φέρονται σαν δυο κακομαθημένα μικρά παιδιά που επειδή τους τελείωσαν τα κέρματα τραβάνε την πρίζα από το ηλεκτρονικό παιχνίδι, για να μην παίξουν οι υπόλοιποι.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα βάλουν πάνω από τον προσωπικό τους εγωισμό, την ιστορία της ομάδος τους.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα σεβαστούν τους φίλαθλους του αθλήματος που τόσες φορές μας έχει κάνει Εθνικά υπερήφανους, τους αθλητές που αγωνίζονται, τους υπόλοιπους παράγοντες που επενδύουμε αλλά και τους δημοσιογράφους και όσους άλλους «ζουν» από το άθλημα γενικότερα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα σεβαστούν τα λάβαρα τα οποία κοσμούν την οροφή του ΣΕΦ που με τόσους κόπους κατακτήθηκαν.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα σεβαστούν την ιστορία του αθλήματος.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα σεβαστούν τους Ματθαίου, Καστρινάκη, Γιατζόγλου, Κορωναίο, Κολοκυθά, Κόντο, Αμερικάνο, Γκάλη, Γιαννάκη, Φασούλα, Αλβέρτη, Διαμαντίδη, Σπανούλη, Πολίτη, Βεζυρτζή, Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο, Κόκκαλη και τόσους άλλους που με κόπο, ιδρώτα και χρήματα έφεραν το άθλημα που αγαπάμε, το μπάσκετ, να είναι έτη φωτός μπροστά από οποιοδήποτε άλλο άθλημα.

Και τέλος θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα αναθεωρήσουν την εσφαλμένη τους απόφαση να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα, θα πρυτανεύσει η λογική και εν τέλει θα έρθουν απόψε να αγωνιστούν στο ΟΑΚΑ, ώστε να δουν τι σημαίνει γιορτή αλλά και για πολλοστή φορά να δουν πώς κερδίζονται εντός των αγωνιστικών γραμμών οι αγώνες.

Με εκτίμηση

Δ. Γιαννακοπουλος»

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.