Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
05.12.2022

Freedom Pass: Απελευθέρωση των ταξιδιών όπως πριν τον κορωνοϊό

Διαβάστε τα όσα ανακοίνωσε ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.
Freedom Pass: Απελευθέρωση των ταξιδιών όπως πριν τον κορωνοϊό

Μέρος ενός ολοκληρωμένου συστήματος προώθησης εμβολιασμών χαρακτήρισε την προπληρωμένη κάρτα των 150 ευρώ για νέους 18-25 ετών, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Ο κ Θεοχάρης σημείωσε ότι η συγκεκριμένη κάρτα περιλαμβάνει προνομιακές διευκολύνσεις για τους νεότερους πολίτες ηλικίας 18 έως 25 ετών, ενώ «συνιστά έμπρακτη απόδειξη του υπουργείου Τουρισμού της συμμετοχής στην εθνική προσπάθεια ενθάρρυνσης των εμβολιασμών». 

«Ελευθερία και ασφάλεια. Αυτό κάνουμε στον τουρισμό εδώ και δυο χρόνια», σημείωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως με την προπληρωμένη κάρτα «απλοποιούνται και απελευθερώνονται τα ταξίδια και η διαμονή σε τουριστικά καταλύματα όπως προ πανδημίας». 

Επιπλέον σημείωσε πως η συγκεκριμένη κάρτα θα δίνει στον κάτοχο δωρεάν πρόσβαση σε δραστηριότητες και διοργανώσεις που προϋποθέτουν συνάθροιση, «ένα μπόνους για κάθε εμβολιασμένο νέο που αποδεικνύει ότι παίρνει στα σοβαρά την υγεία του και των άλλων».

Τέλος ανάφερε ότι το Freedom Pass είναι πρόκληση και πρόσκληση για επιστροφή στην κανονικότητα και κάλεσε τους νέους πολίτες να την αποκτήσουν.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.