Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
02.08.2021

Φοιτήτρια έπεσε σε φρεάτιο σε ολονύχτιο πάρτι στο ΑΠΘ

Το κορίτσι διακομίστηκε τραυματισμένο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Νέος τραυματισμός σε πάρτι στο ΑΠΘ. Μία μόλις εβδομάδα από το σοβαρό τραυματισμό 23χρονου στην πανεπιστημιούπολη, δεύτερο παραλίγο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής με θύμα μια 19χρονη αυτή τη φορά.

Όπως έγινε γνωστό, η κοπέλα διασκέδαζε με την παρέα της σε ολονύκτιο πάρτι που διεξαγόταν στους υπαίθριους χώρους του ιδρύματος όταν έπεσε σε φρεάτιο της Φιλοσοφικής Σχολής, χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους φίλους της. Όταν κατάλαβαν την απουσία της, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να τη βρουν και απευθύνθηκαν στους φύλακες του ΑΠΘ. Αμέσως ξεκίνησε μια αγωνιώδης αναζήτηση.

Τελικά, το κορίτσι βρέθηκε μετά λίγη ώρα σε λιπόθυμη κατάσταση μέσα στο φρεάτιο όπου έπεσε. Εσπευσμένα διακομίστηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου οι γιατροί προσπαθούσαν επί ώρα να την συνεφέρουν και να εκτιμήσουν τα τραύματά της.

Πρόκειται για το δεύτερο τραυματισμό νεαρού ατόμου. Την περασμένη εβδομάδα ένας 23χρονος παραλίγο να χάσει το πόδι του, όταν άλλοι νεαροί, σε κατάσταση μέθης, ανέβηκαν σε σταθμεύμενο γερανοφόρο μηχάνημα, το έθεσαν σε λειτουργία και τον παρέσυραν κάτω από τους τροχούς. 

Η οικογένεια του 23χρονου έχει δηλώσει ότι επιφυλάσσεται να κινηθεί δικαστικά για τον τραυματισμό του.

Πηγή

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.