Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Φίλος της οικογένειας ο 16χρονος ύποπτος για τη δολοφονία της εξάχρονης Αλίσα

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Σκωτίας η αποκάλυψη ότι ο ο 16χρονος που του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για το φόνο της εξάχρονης Αλίσα Mακ Φάιλ στη νήσο Μπιουτ ήταν φίλος της οικογένειάς της.

Το άψυχο κορμάκι του κοριτσιού βρέθηκε τη Δευτέρα λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή του σε δασώδη περιοχή εντός του περιβόλου ενός εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου.

Ο έφηβος, που δεν κατονομάστηκε λόγω του νεαρού της ηλικίας του από τις Αρχές, συνελήφθη χθες και αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα στο δικαστήριο.

Ο επικεφαλής των ερευνών, επιθεωρητής Στιούαρτ Χάουστον έπλεξε χθες το εγκώμιο της οικογένειας της μικρής, για το ψυχικό σθένος που επέδειξε όλες αυτές τις μέρες παρά τον πόνο που περνά και ευχαρίστησε τους κατοίκους του μικρού νησιού, κοντά στη Γλασκώβη, για τη συνεργασία τους με την Αστυνομία, τονίζοντας ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι να συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία για τον τραγικό χαμό της μικρής, που συγκλόνισε την τοπική κοινότητα των 6.500 κατοίκων.

Τη σορό της Αλίσα βρήκε κάποιος περίοικος γύρω στις 09:00 τοπική ώρα τη Δευτέρα, περίπου τρεις ώρες αφότου οι συγγενείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της, όταν δεν την βρήκαν στο κρεβάτι της.

Η Αλίσα παραθέριζε με τον 25χρονο πατέρα της Ρόμπερτ Μακ Φάιλ και τους γονείς του σ’ ένα παραθαλάσσιο διαμέρισμα κοντά στο Ρόθσεϊ της νήσου Μπιουτ. Η μικρή ζούσε στο Λάναρκσιρ με την μητέρα της, η οποία είναι σε διάσταση με τον Μακ Φάιλ, αλλά περνούσε τα σαββατοκύριακα και τις διακοπές με τον πατέρα της.

(Πηγή)

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA