Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Euro 2020: Δεν μπορούν να χωνέψουν την ήττα οι Άγγλοι-Μαζεύουν υπογραφές για επανάληψη του τελικού

Εκατοντάδες χιλιάδες φίλαθλοι απαιτούν με συλλογή υπογραφών να επαναληφθεί ο τελικός του Euro 2020. Συγκεκριμένα το εν λόγω ψήφισμα έχει υπογραφεί από περισσότερα από 125.000 άτομα.

Όπως πιθανότατα θα γνωρίζετε, η Αγγλία έχασε στον τελικό από την Ιταλία, καθώς το ντέρμπι κρίθηκε στα πέναλτι μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με 1-1.

Ωστόσο, πολλοί διαμαρτυρήθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα ότι τουλάχιστον δύο από τους Ιταλούς παίκτες έπρεπε να είχαν αποβληθεί για φάουλ στους παίκτες της Αγγλίας.

Οι δύο περιπτώσεις που εξόργισαν τους οπαδούς και φίλους της εθνικής Αγγλίας, περιλαμβάνουν μια πρόκληση από το Jorginho, ο οποίος έπιασε τον Jack Grealish στο πάνω μέρος του μηρού του. Το δεύτερο περιστατικό αφορά τον αρχηγό της Ιταλίας, Giorgio Chiellini, ο οποίος άρπαξε από τη φανέλα τον Bukayo Saka, καθώς ο παίκτης έφευγε μακριά από τον βετεράνο αμυντικό.

Αυτές οι δύο στιγμές που τιμωρήθηκαν μόνο με κίτρινη κάρτα στηρίζουν τη βάση της προαναφερθείσας αναφοράς στο Change.org που απαιτεί να ξαναγίνει ο τελικός.

Παρά το γεγονός ότι περισσότεροι από 125.000 άνθρωποι υπέγραψαν την αναφορά, η οποία μάλιστα έχει ως στόχο τις 150.000, αμφιβάλλουμε ότι η UEFA θα την λάβει πραγματικά υπόψη.

Πηγή

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA