Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Αίθριος αναμένεται ο καιρός τη Δευτέρα 11/1

Γενικά αίθριος αναμένεται τη Δευτέρα ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές μικρής διάρκειας. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί που στο Αιγαίο θα φθάσουν τα 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος θα παραμείνει ο καιρός, με τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές. Τοπικές ομίχλες αναμένονται τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία στο βόρειο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος , με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και από το βράδυ στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA