Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
01.08.2021

Έρικσεν: «Αισθάνομαι καλά – Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και τα μηνύματα» 

Οι συμπαίκτες του στην εθνική Δανίας του έστειλαν μηνύματα αγάπης και στήριξης, ενώ η οικογένειά του βρέθηκε από το πρώτο λεπτό κοντά του.

Ευχάριστα νέα έρχονται από την Κοπεγχάγη, με τον Κρίστιαν Έρικσεν να ξεπερνάει το πρόβλημα υγείας του και να δυναμώνει σταθερά.

Στην Ιταλία και στην Ίντερ, όπου και αγωνίζεται ο Έρικσεν, επικρατεί αισιοδοξία για την υγεία του. Ο γιατρός της ομάδας, Πιέρο Βόλπι σε δηλώσεις του στο Gazzetta dello Sport, τόνισε πως ο παίκτης ουδέποτε παρουσίασε κάτι ανησυχητικό στους ελέγχους που διενεργούνται. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μπέπε Μαρότα, τόνισε επίσης ότι ο Δανός μέσος είχε επικοινωνία με τους συμπαίκτες του στην Ίντερ μέσω WhatsUp, τονίζοντας ότι αισθάνεται καλά και πως ελπίζει να επιστρέψει σύντομα.

Οι συμπαίκτες του στη εθνική Δανίας του έστειλα μηνύματα αγάπης και στήριξης, ενώ η οικογένειά του βρέθηκε από το πρώτο λεπτό κοντά του. «Ευχαριστώ όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου, το ιατρικό τιμ και των δύο ομάδων, τον αρχηγό μας Simon Kjaer και τους συμπαίκτες μου, όσους κινητοποιήθηκαν. Τα μηνύματα που έλαβα ήταν πολλά και με βοήθησαν να επανέλθω και να περάσω αυτή την περιπέτεια» σημείωσε ο 29χρονος Έρικσεν.

Πηγή: www.rosa.gr

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.