Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Έμφυλη βία: Άνδρας πυροβολούσε έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του στον Βόλο

Tραγική θα μπορούσε να είναι η κατάληξη μιας -εξαιρετικά επικίνδυνης- ενέργειας στην οποία προχώρησε άνδρας στον Βόλο προκειμένου να εκφοβίσει (;) την πρώην σύντροφό του πυροβολώντας έξω από το σπίτι της.

Στη χώρα μας, που από την αρχή του έτους μετράμε εννιά γυναικοκτονίες, η έμφυλη βία συνεχίζει να έχει τη μορφή πανδημίας, αφού ολοένα και περισσότερα περιστατικά γίνονται γνωστά καθημερινά.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, πρόκειται για έναν 29χρονο, ο οποίος πυροβολούσε έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του κι αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα Βόλου προκειμένου να απολογηθεί.

Σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, προχθές, πέρασε μπροστά από το σπίτι της πρώην συζύγου του και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, προκαλώντας πανικό και φόβο στην γυναίκα αλλά και τους συγγενείς της, οι οποίοι και ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές.

Τελικά, κάποιες ώρες αργότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τον εντόπισαν στην οικεία του και του πέρασαν χειροπέδες.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μια καραμπίνα που κατείχε νόμιμα, καθώς επίσης 14 φυσίγγια και 3 γεμιστήρες του ιδίου όπλου.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου συνεχίζει την προανάκριση.

Πηγή: www.rosa.gr

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA