Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
19.01.2021

ΕΛΤΑ: Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος από μικτό κλιμάκιο του υπ. Ανάπτυξης και της Οικονομικής Αστυνομίας

Ολοκληρώθηκε, χωρίς ευρήματα, σύμφωνα με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε. ο έλεγχος που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας.

Ολοκληρώθηκε, χωρίς ευρήματα, σύμφωνα με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε. ο έλεγχος που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας από μικτό κλιμάκιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και της Οικονομικής Αστυνομίας.

Σε ανακοίνωσή τους, τα ΕΛΤΑ δηλώνουν ότι επιβεβαιώθηκε πως διατηρούν ένα από τα πλέον ανταγωνιστικά τιμολόγια, παρέχοντας παράλληλα βέλτιστες υπηρεσίες προς το ευρύ κοινό.

Παράλληλα, σημειώνουν πως οι αρμόδιες διευθύνσεις τους συνεργάστηκαν πλήρως με το κλιμάκιο των ελεγκτών, παρέχοντας με αμεσότητα και διαφάνεια όλα τα απαραίτητα στοιχεία, «από τα οποία δεν διαπιστώθηκε οποιαδήποτε παράβαση στα δεδομένα των τιμολογήσεων».

 «Με την ευκαιρία, ο όμιλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων εκφράζει την προσήλωσή του στην εξυπηρέτηση των πολιτών, όπως αυτή εφαρμόζεται από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού, παρέχοντας με υπευθυνότητα και αξιοπιστία τις υπηρεσίες του, αλλά αναλαμβάνοντας και επιπρόσθετες δράσεις».

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.