Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

“Εκτοξεύεται” ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο. Ο καιρός για αύριο Σάββατο 05/08

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και το απόγευμα νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 38 και κατά τόπους 39 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη τοπικά θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και το απόγευμα στο Ιόνιο βορειοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Ηπειρωτικά από 19 έως 39 και κατά τόπους 40 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του Ιουνίου από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 38 και κατά τόπους 39 βαθμούς Κελσίου.    

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στις Κυκλάδες τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 31 και στη νότια Κρήτη τοπικά 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA