Categories: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εκτός τελικού του Australian Open o Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ αποδείχθηκε για δεύτερη σερί χρονιά αξεπέραστο εμπόδιο για τον Στέφανο Τσιτσιπά, στον ημιτελικό του Australian Open. Ο Ρώσος, ο οποίος είναι και το Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη, έφτασε στην τελική επικράτηση με 7-6 (5), 4-6, 6-4, 6-1 σε 2 ώρες και 30 λεπτά.

Ο Μεντβέντεφ θα αναζητήσει πλέον τον πρώτο τίτλο του στη Μελβούρνη (και δεύτερο συνολικά σε γκραν σλαμ) την Κυριακή, απέναντι στον Ράφαελ Ναδάλ, ενώ ο Τσιτσιπάς σταματά για τρίτη φορά στην τετράδα του τουρνουά και πλέον έχει 1/5 σε ημιτελικούς γκραν σλαμ.

Με Ναδάλ στον τελικό ο Μεντβέντεφ

Νωρίτερα, στον τελικό του Australian Open πέρασε ο Ραφαέλ Ναδάλ, καθώς επικράτησε του Ιταλού, Ματέο Μπερετίνι και πήρε το «χρυσό» εισιτήριο.

Ο Ισπανός, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης, προκρίθηκε στον τελικό καθώς επικράτησε του Ματέο Μπερετίνι (Νο 7 στον κόσμο) με 6-3, 6-2, 3-6, 6-3.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ, θα διεκδικήσει το 21ο Grand Slam της καριέρας του, που θα είναι και σχετικό ρεκόρ, καθώς μαζί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ρότζερ Φέντερερ, έχουν κατακτήσει από 20 κορυφαία τουρνουά.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA