Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
02.08.2021

Οι φοιτητές του ΕΚΠΑ μιλούν για τη σελίδα καταγγελιών σεξουαλικής παρενόχλησης [ΒΙΝΤΕΟ]

Μετά από επώνυμες καταγγελίες φοιτητριών και φοιτητών στην ομάδα «EMME Whistleblowing», καθηγητής ερευνάται από την Εισαγγελία Αθηνών και το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΕΚΠΑ, για σεξουαλική παρενόχληση.

Για την σπουδαία πρωτοβουλία του, από κοινού με έναν ακόμα συμφοιτητή του, να δημιουργήσουν το «EMME Whistleblowing», μια σελίδα καταγγελιών για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, έμφυλης βίας και bullying, μίλησε στην ΕΡΤ ο ένας εκ των δημιουργών, Δημήτρης Καράμπελας.

Η πρωτοβουλία έρχεται σε συνέχεια και της υπόθεσης που απασχολεί την Εισαγγελία Αθηνών και το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΕΚΠΑ, μετά από επώνυμες καταγγελίες φοιτητριών και του Συλλόγου Φοιτητών της Σχολής για καθηγητή που ερευνάται για σεξουαλική παρενόχληση.

«Αρχικά είχαμε σκεφτεί να φτιάξουμε μια σελίδα που θα λειτουργούσε ως μεσάζοντας μεταξύ φοιτητών και καθηγητών. Συνέπεσε η δημιουργία της σελίδας, τον καιρό οπότε και άρχισαν οι φήμες για τον συγκεκριμένο καθηγητή. Άρχισα κατά την περίοδο της απασχόλησής μου στο ραδιοφωνικό σταθμό να αντιλαμβάνομαι κάποιες περίεργες συμπεριφορές, όπως καταγραφή προσωπικών δεδομένων», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καράμπελας.

https://www.youtube.com/watch?v=lCUwMo6xI-s

Πηγή: www.rosa.gr

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.