Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Έγκυος προσπαθεί να πηδήξει από το παράθυρο για να ξεφύγει από τον βίαιο σύζυγό της – Σκληρές εικόνες

Οργή και θλίψη προκαλεί βίντεο που αποτυπώνει την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν τα θύματα της έμφυλης και οικογενειακής βίας.

Το παράθυρο σε γειτονιά της Βραζιλίας ανοίγει και ξαφνικά ο έξω κόσμος βλέπει για μερικά δευτερόλεπτα τον εφιάλτη που ζουν όσες γυναίκες κακοποιούνται από τους συζύγους τους.

Η 35χρονη, που βρίσκεται στην 10η εβδομάδα κύησης, φτάνει στο σημείο να προσπαθεί να πηδήξει από το παράθυρο του σπιτιού της που βρίσκεται στον 2ο όροφο.


Η Maria Jose – όπως φαίνεται και στο βίντεο – την πρώτη φορά βγάζει το πόδι της έξω από το παράθυρο, ενώ ο σύζυγός της την τραβάει βίαια μέσα στο διαμέρισμα.

Ωστόσο αυτό είναι μόνο η αρχή του εφιάλτη της. Μετά από λίγη ώρα, η γυναίκα εμφανίζεται και πάλι στο παράθυρο και φαίνεται να γέρνει προς τα πίσω ενώ ο σύζυγός της είναι από πάνω της και την απειλεί.

Ευτυχώς, οι γείτονες δεν κοίταξαν την “δουλειά τους” και κάλεσαν την αστυνομία για να σώσουν την γυναίκα. Ο σύζυγός της φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι εξοργίστηκε επειδή βρήκε ένα σημείωμα που είχε γράψει η σύζυγός του, με το οποίο ζητούσε βοήθεια!

Πηγή: www.rosa.gr

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA