Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
24.07.2021

EARTHWISE collection: Η πρώτη 100% plant-based συλλογή της TOMS

Το 2006 ξεκίνησε το One For One μοντέλο με ένα μόνο στόχο, το κοινωνικό επιχειρείν. Υπάρχει όμως κάτι εξίσου σημαντικό, η φροντίδα του πλανήτη μας.

Earthwise. Η νέα καλοκαιρινή συλλογή της TOMS αποτελείται από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά με eco-επεξεργασία. The Plant Dye Collection: Η αγαπημένη original εσπαντρίγια, τώρα από 100% chemical-free βαφή με χρωστικές ουσίες βοτάνων! Η ανάγκη για μια παραγωγή με συνείδηση δεν μπορεί να περιμένει και η καινοτομία ήταν πάντα στο DNA της εταιρείας.


Αυτή τη σεζόν έχουμε τη χαρά να παρουσιάσουμε την Plant Dye Capsule συλλογή, με πρωταγωνίστρια την κλασική Alpargata, φτιαγμένη από υλικά που προέρχονται από indigo ξύλο και γαρδένια. Επιπλέον φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνουν τις OrthoLite σόλες, κατασκευασμένες από 26% οικολογικά υλικά και TENCEL επένδυση από πολτό ξύλου που συλλέγεται από δάση που διαχειρίζονται με βιώσιμο τρόπο.
Η συλλογή είναι ήδη διαθέσιμή online στο TOMS.gr, στα δυο flagship stores Θεσσαλονίκη και Αθήνα όπως και σε επιλεγμένα καταστήματα πανελλαδικά.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.