Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άλκη – Θεοδωρικάκος: «Υπάρχει ένας ακόμα ύποπτος στην υπόθεση»

Στην αποκάλυψη ότι υπάρχει ένα ακόμα πρόσωπο που εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη και διαφεύγει της σύλληψης, προχώρησε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Χθες παραδόθηκε στην ΕΛΑΣ ο Αλβανός που είχε φύγει από τη χώρα την αμέσως επόμενη μέρα από τη δολοφονία του Άλκη. Ακούω για κάποιον “μεγάλο” που διαφεύγει της σύλληψης. Για το κράτος μας και την ΕΛΑΣ δεν υπάρχει “μικρός” και “μεγάλος”. Και ο τελευταίος που βρίσκεται πίσω από αυτή την ιστορία θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Η αστυνομία θα φτάσει μέχρι το τέλος. Όποιος άλλος εμπλέκεται θα συλληφθεί», ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε ότι η αστυνομία τις τελευταίες έχει εντατικοποιήσει τους ελέγχους και «κλείνει παράνομους συνδέσμους ”φιλάθλων” που είναι άντρα χουλιγκανισμού, βιαιοτήτων και εγκληματικότητας». «Έχουν κλείσει ήδη 11 τέτοιοι σύνδεσμοι και σήμερα θα γίνουν 18 επιπλέον έλεγχοι σε ολόκληρη τη χώρα», επισήμανε.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA