Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
24.10.2020

Δείτε το Enter της Kimberly Bartosik: «Ένα παιχνίδι που μπορεί κανείς να το παίξει με οποιονδήποτε, οπουδήποτε και οποιαδήποτε ώρα»

Παίξτε το “The Game” από το Enter της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση.

Το “The Game”, όπως υποδηλώνει και ο τίτλος του, είναι ένα παιχνίδι που μπορεί κανείς να το παίξει με οποιονδήποτε, οπουδήποτε και οποιαδήποτε ώρα! Το επινόησα μετά από έναν μήνα εγκλεισμού με την οικογένειά μου στο μικρό μας διαμέρισμα στο Μπρούκλιν, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, και προέκυψε μέσα από τη συσσώρευση συναισθημάτων εξάντλησης με τα οποία ερχόμαστε όλοι αντιμέτωποι καθημερινά. Είναι ένα παιχνίδι που μας επιτρέπει να αντισταθούμε στην έλλειψη προοπτικής που έχει δημιουργήσει αυτή η συνθήκη: όπου η αίσθησή μας για τον χρόνο, την πραγματικότητα και το μέλλον έχει μεταβληθεί ριζικά.

Σας προσκαλούμε να παίξετε το “The Game”, να μοιραστείτε τα βίντεό σας μαζί μας και να μας επιτρέψετε να δημιουργήσουμε μια παγκόσμια συλλογή, που να αρχειοθετεί την τραγικότητα και τον παραλογισμό όλου αυτού του εγκλεισμού μας. Μπορείτε να κατεβάσετε τις οδηγίες παρακάτω! https://www.onassis.org/cms/documents…

Όνομα καλλιτέχνη: Kimberly Bartosik/daela Artist(s) credited as : Kimberly Bartosik, Roderick Murray, Dahlia Bartosik-Murray Τίτλος έργου: The Game Έτος: 2020 Μέσο: Βίντεο Copyright owner: Kimberly Bartosik.

Το έργο αυτό δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του project ENTER, που αποτελεί μια πρωτοβουλία του Ιδρύματος Ωνάση. H Στέγη και το Onassis USA δίνουν 120 ώρες σε καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο, ώστε να δημιουργήσουν μέσα στο σπίτι τους μια σειρά από νέα πρωτότυπα έργα τέχνης που θα δώσουν φωνή στο σήμερα. Let’s ENTER.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.