Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
17.09.2021

Δείτε το Enter της Έφη Μπίρμπα: «Κάθε ξεκίνημα της Άνοιξης, ο Άρης Σερβετάλης καταστέλλει την ορμή των αγριόχορτων στον κήπο»

Δείτε το «Σύμπλεγμα του Λαοκόωντα» από το Enter της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.

Ένας αυτοφυής άκανθος (Acanthus mollis. L.) καταστρέφεται ολοκληρωτικά. Το σύμπλεγμα του Λαοκόωντα. Η αλληγορία του οσίου Παΐσιου του Αγιορείτη. To “Triodion” του Arvo Pärt ξεκινά με τον Τρισάγιο ύμνο και καταλήγει σε αυτόν. Κάθε ξεκίνημα της Άνοιξης, ο Άρης καταστέλλει την ορμή των αγριόχορτων στον κήπο.

Τίτλος του έργου: Syndrome de Laocoon (Σύμπλεγμα του Λαοκόωντα), Όνομα καλλιτέχνη: Έφη Μπίρμπα, Αναφέρεται ως: Σκηνοθέτρια, Εικαστικός, Έτος: 2020, Μέσο: Video, Copyright: Έφη Μπίρμπα, Φωτογραφία του Συμπλέγματος του Λαοκόωντα: Marie-Lan Nguyen, Διάρκεια: 16΄12΄΄, Γλώσσα: Γαλλικά (το κείμενο), Εμφανίζεται ο: Άρης Σερβετάλης, Μουσική: Arvo Pärt, “Triodion”, σε ερμηνεία της Latvian Radio Choir, υπό τη διεύθυνση του Sigvards Klava (1998)

Το έργο αυτό δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του project ENTER, που αποτελεί μια πρωτοβουλία του Ιδρύματος Ωνάση. H Στέγη και το Onassis USA δίνουν 120 ώρες σε καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο, ώστε να δημιουργήσουν μέσα στο σπίτι τους μια σειρά από νέα πρωτότυπα έργα τέχνης που θα δώσουν φωνή στο σήμερα. Let’s ENTER.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.