Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δείτε τη στιγμή που η ζωή της Ούμα Θέρμαν κινδύνεψε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Kill Bill [ΒΙΝΤΕΟ]

Συγκεκριμένα, δήλωσε στους NYT, «Ήμουν σαν ένα ζώο που προσπαθούσε να δραπετεύσει, σαν μια σαύρα. Έκανα τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να γίνουν τα πράγματα όπως εγώ τα ήθελα και να μπορέσω να ξεφύγω». 

Η διάσημη πρωταγωνίστρια όμως μίλησε και για τον κίνδυνο που είχε διατρέξει η ζωή της κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του Kill Bill, όπου σε κάποια σκηνή οδηγούσε ένα αυτοκίνητο, στο οποίο δεν ένοιωθε άνετα, καθώς δεν ήταν σε καλή κατάσταση και ο δρόμος ήταν κακός. «Ο Ταραντίνο με είχε διατάξει να πιάσω αμέσως τα 60 χλμ την ώρα αλλιώς τα μαλλιά μου δεν θα ανέμιζαν όπως ακριβώς έπρεπε». Τελικά η Θέρμαν τράκαρε το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο. «Οι συνθήκες γύρω από αυτό το γύρισμα ήταν αμελής σε βαθμό κακουργήματος». 

Ο Ταραντίνο της έχει ζητήσει συγνώμη δεκάδες φορές και είναι κάτι για το οποίο μετανιώνει μέχρι και σήμερα, ενώ εκείνη τον έχει συγχωρήσει, δεν συγχωρεί όμως τους παραγωγούς της ταινίας, ένας εκ των οποίων ήταν και ο Γουάινστιν. «Είπαν ψέμματα, κατέστρεψαν στοιχεία και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να συγκαλύπτουν τα γεγονότα γύρω από το ατύχημα». 

Το βίντεο που η Θέρμαν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ, της το έδωσε ο ίδιος ο Ταραντίνο.

Πηγή

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA