Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
29.11.2020

#Diorstandswithwomen: Η Σαρλίζ Θερόν και 10 ακόμα συναρπαστικές γυναίκες αφηγούνται την ιστορία τους

Από τη Charlize Theron στην Cara Delevigne, αυτές οι γυναίκες μοιράζονται μαζί τις πιο δυνατές εμπειρίες τους, ως μία ακόμη απόδειξη πως οι γυναίκες μπορούν να καταφέρουν τα πάντα.

O οίκος Dior, αντλώντας έμπνευση από την ιστορία του που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με εξαιρετικές γυναίκες, αποκαλύπτει μια σειρά συντόμων πορτραίτων σε μορφή φιλμ, όπου τις ακούμε να μας ταξιδεύουν στη δική τους ιστορία.

Παθιασμένες και πίστες στις αξίες τους, όλες έχουν δουλέψει σκληρά για να αφήσουν το αποτύπωμα τους στον κόσμο και με υπερηφάνεια μοιράζονται το ταξίδι τους με σκοπό να εμπνεύσουν κι άλλες γυναίκες. Με εκείνες και χάρη σε εκείνες, ο Dior επιλέγει να γιορτάσει τη θηλυκότητα εστιάζοντας στο θάρρος, την αυτοπεποίθηση, την υπερηφάνεια, και κυρίως το να μοιράζεσαι την έμπνευση και τις εμπειρίες.

Η ιστορία του οίκου Dior είναι γεμάτη από έντονες γυναικείες προσωπικότητες και χαρακτηρίζεται από δυναμικές γυναίκες που είναι ικανές να πάρουν στα χέρια τους το πεπρωμένο τους. Ανάμεσα σε εκείνες τις αποφασιστικές φιγούρες συγκαταλέγεται και η Catherine  Dior, η λατρεμένη αδερφή του Christian  Dior, που έχει αναχθεί σε ηρωίδα του οίκου. Επρόκειτο για μέλος της αντίστασης που συνελήφθη και απελάθηκε, αποτελούσε πάντοτε ένα παράδειγμα προς έμπνευση για τον αδερφό της λόγω του θάρρους και της εντιμότητας της. Μερικές δεκαετίες αργότερα, το πνεύμα του οίκου Dior χαρακτηρίζεται ακόμα από δυναμική θηλυκότητα  χάρη σε προσωπικότητες όπως η Charlize Theron, το εμβληματικό πρόσωπο του j’adore και προσηλωμένη στον σκοπό της καλλιτέχνιδα, καθώς και από τη Maria Grazia Chiuri, την πρώτη γυναίκα καλλιτεχνική διευθύντρια για τις γυναικείες συλλογές ρούχων Dior και θερμή υποστηρίκτρια του φεμινισμού. Οι αμέτρητες εκφάνσεις του φεμινισμού με αποφασιστικότητα αποτυπώνονται επίσης και μέσα από τις παραγώγους λουλουδιών για αρώματα στην Grasse, που συνεργάζονται  με  τον οίκο και πιο συγκεκριμένα από την Carole  Biancalana,  η  οποία έχει  αναβιώσει την πλήρη ομορφιά της περιοχής και είναι αφοσιωμένη στη συνέχιση της παραδοσιακής  τεχνογνωσίας.

Σε αυτήν τη σειρά συνεντεύξεων με εξαιρετικές γυναίκες, συναντάμε φυσικά τη Charlize Theron, καθώς και πολλές ακόμα μεταξύ των οποίων την Cara Delevingne, πρόσωπο της περιποίησης δέρματος και του μακιγιάζ Dior, ηθοποιούς οπώς η Li Bing Bing, η Golshifteh Farahani, η Yalitza Aparicio και η Leyna Bloom, η χορεύτρια και χορογράφος Parris Goebel, η φωτογράφος Pamela Tulizo, το κορυφαίο μοντέλο Paloma Elsesser,  η  παράγωγός  λουλουδιών Carole Biancalana και η καθηγήτρια Marina Cavazzana, μια πρωτοπόρος στη γονιδιακή θεραπεία. Είτε  είναι συγγραφείς, είτε  ηθοποιοί, είτε χορεύτριες, είτε επιστήμονες, άγνωστες στο κοινό ή παγκοσμίως διάσημες, έχουν όλες συναινέσει να αποκαλύψουν ένα κομμάτι της ζωής τους και να μοιραστούν μαζί μας γεγονότα που τις σημάδεψαν. Με το κεφάλι ψηλά μας αποκαλύπτουν την κομβική στιγμή ή εκείνες τις στιγμές που καθορίσαν τις ζωές τους. Λαμπρά παραδείγματα σε ό,τι αφορά το αποτύπωμα που αφήνουν στον κόσμο, αυτές οι γυναίκες είναι πηγή έμπνευσης και έχουν επιλεχθεί για να μας μιλήσουν και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με άλλες γυναίκες .

Θέλοντας να ενθαρρύνει τις γυναίκες να υποστηρίζουν τους εαυτούς τους και προτρέποντας τις να μεταφέρουν αυτή  την ευθύνη και  στις επόμενες  γενιές, ο οίκος Dior εμπνέεται και αναπτύσσει μια σχέση δέσμευσης με το CTAOP (CHARLIZE THERON  AFRICA  OUTREACH  PROJECT).

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.