Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
29.11.2020

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό σχεδίου μόδας Fashion Design Project

H 17η Athens Xclusive Designers Week δίνει την ευκαιρία σε νέα ταλέντα, ανεξαρτήτως επαγγέλματος και σπουδών να διαγωνιστούν για μία θέση στα New Designers Awards της επόμενης διοργάνωσης.


Η Athens Xclusive Designers Week διοργανώνει για 4η συνεχόμενη σεζόν τον ανοικτό διαγωνισμό σχεδίου μόδας Fashion Design Project και δίνει την ευκαιρία σε νέα ταλέντα, ανεξαρτήτως επαγγέλματος και σπουδών να διαγωνιστούν για μία θέση στα New Designers Awards της επόμενης διοργάνωσης. Κατά τη διάρκεια της 17ης AXDW, από τις 27 έως τις 30 Μαρτίου, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, 10 διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να ολοκληρώσουν ένα σχέδιο ρούχο, στο χρονικό διάστημα των 60 λεπτών. Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, όπου θα υπάρχουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να δημιουργήσουν το σχέδιο τους, τραπέζια σχεδίου, μολύβια, γόμες κλπ, θα έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τους νέους συμμετέχοντες.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι είναι άνω των 18, ανεξαρτήτως σπουδών και επαγγέλματος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης και στη συνέχεια κατόπιν επιβεβαίωσης από την AXDW θα ενημερώνονται για συγκεκριμένη ώρα και μέρα που θα μπορούν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό. Επιπλέον, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, θα μπορούν να πραγματοποιούνται δηλώσεις για συμμετοχή και on the spot κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας. Τα σχέδια που θα δημιουργηθούν κατά τη διάρκεια του 4ημέρου, θα συγκεντρωθούν και θα αναρτηθούν μετά το τέλος της διοργάνωσης σε ειδικό application στη σελίδα της AXDW στο facebook, όπου θα πραγματοποιείται ψηφοφορία από το κοινό για ένα μήνα. Ο δημιουργός του σχεδίου με τις περισσότερες ψήφους, θα κερδίσει μια συμμετοχή στα New Designers Awards της επόμενης AXDW.

Η 17η Athens Xclusive Designers Week θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 30 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής, παρουσιάζοντας τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση και το διαγωνισμό δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα και τις επίσημες σελίδες της AXDW  στα social media:

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.