Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες για το Plisskën Festival 2021

To Plisskën Festival, το οποίο η Guardian κατανόησε απολύτως και αποκάλεσε “A true celebration of noise”, είναι ακριβώς αυτό: ένα διήμερο πάρτι ήχου.
Έχοντας αποδείξει με συνέπεια πως είναι ένα από τα κορυφαία ελληνικά μουσικά φεστιβάλ της τελευταίας δεκαετίας, έχει φανταστική ενέργεια, ανακατεύει μουσικά είδη με άποψη και σκοπό, και έχει
εξαιρετικό, πολυσυλλεκτικό προγραμματισμό και μουσικό line up, ευλαβικά προσανατολισμένο στο σήμερα. Το Plisskën Festival επιστρέφει στις 11 & 12 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηνών.
Headliners στο φετινό Plisskën θα είναι η superchic μπάντα-φαινόμενο του psych-rock LA FEMME, από τα πολυαναμενόμενα και σπάνια live acts, αλλά και η αινιγματική psychedelic /experimental rock κολεκτίβα των GOAT.
FINAL TICKETS AVAILABLE!
DAY ONE ❯❯ SOLD OUT
DAY TWO ❯❯ Περιορισμένα εισιτήρια διαθέσιμα!
❯❯TICKETS
OUR TIMETABLE
❯❯TICKETS
EVDNT Live at Plisskën!
Μια οπτικοακουστική εμπειρία της Vans έρχεται στο φετινό Plisskën Festival!
DJ set από Born In Flamez και Live act από τον Moose στις 11 & 12 Σεπτεμβρίου
❯❯EVDNT LIVE από τη Vans, στο Plisskën Festival
To Σαββατοκύριακο 11 & 12 Σεπτεμβρίου η Vans παρουσιάζει ένα αποκλειστικό οπτικοακουστικό θέαμα με πρωταγωνιστές τη μουσική και τη δημιουργική έκφραση. Το EVDNT LIVE θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, αποκλειστικά στο Plisskën Festival, για δύο βραδιές, με special guests το μουσικό project Born In Flamez (dj set) και τον Μoose (live act) στη σκηνή της Τεχνόπολης.
Τα θεαματικά loud and clear visuals της Vans θα γεμίσουν το stage, αντλώντας έμπνευση από hi-fi δίσκους βινυλίων που απεικονίζονταν σε 8-bit logos των 80s & 90s και θα δημιουργούνται αυτόματα, αποκωδικοποιώντας τον ήχο και μετατρέποντάς τον σε εικόνα.
❯❯Βe There for a Loud & Clear experience!
Mάθε περισσότερα για το EVDNT LIVE event εδώ & μη χάσεις αυτή την εμπειρία!
Ελάτε από νωρίς για να είστε από τους τυχερούς που θα κερδίσουν VANS EVDNT παπούτσια, VANS goodie bags και δροσερά ABSOLUT Cocktails!
Αν δεν προλάβεις το εισιτήριο σου, θα μπορείς να παρακολουθήσεις το
EVDNT LIVE αλλά και επιλεγμένα acts του Plisskën Festival line-up, μέσω live stream powered by Vans, από όπου κι αν βρίσκεσαι.
PLISSKËN + ADAF
Το Plisskën και το ADAF ενώνουν τις δυνάμεις τους με μια εμβυθιστική , διαδραστική Light & Sound Sculpture Installation, εμπειρία!
Φέτος, το  Plisskën συνεργάζεται με τους ειδικούς της ψηφιακής τέχνης στην Ελλάδα, το Athens Digital Arts Festival (ADAF) για να απογειώσουν την μουσική σου εμπειρία με μια εμβυθιστική, διαδραστική Light & Sound Sculpture εγκατάσταση.
Μία βδομάδα πριν την έναρξη του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival (ADAF) με την ONLINE εκδοχή του, το Plisskën θα φιλοξενήσει μία ειδικά σχεδιασμένη εγκατάσταση που θα απογειώσει τις αισθήσεις σας και θα σας προετοιμάσει το για την φετινή «Φυσική» έκθεση του ADAF που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 13-17 Οκτωβρίου, στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας.

Φέτος, το Plissken στηρίζει τα έξοδα του δικαστικού αγώνα για τη δικαίωση του Ζακ Κωστόπουλου, προσφέροντας όλα τα έσοδα από την πώληση των T-shirts του φεστιβάλ. Αυτόν τον Σεπτέμβρη συμπληρώνονται 3 χρόνια από την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, ακτιβιστή του ΛΟΑΤΚΙ+ κινήματος, οροθετικού, αντιφασίστα και drag queen (Zackie Oh). Ο Ζακ δολοφονήθηκε βάναυσα στο κέντρο της Αθήνας σε δημόσια θέα. Η δολοφονία δια λιντσαρίσματος έγινε από «αγανακτισμένους πολίτες» με την ανοχή και τη σύμπραξη ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας. Στη συνέχεια ακολούθησε μια πρωτοφανής επιχείρηση συγκάλυψης της δολοφονίας, παραπληροφόρησης και ενοχοποίησης του θύματος. Η δολοφονία του Ζακ ήταν μια πράξη βαρβαρότητας και κοινωνικού εκφασισμού. Απαιτούμε την απόδοση δικαιοσύνης.

Λουίζα Σολομών-Πάντα

Share
Published by
Λουίζα Σολομών-Πάντα