ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το νέο άλμπουμ των Daughter με τίτλο “Stereo Mind Game”, κυκλοφορεί στις 7 Απριλίου

Επτά χρόνια μετά την τελευταία τους studio κυκλοφορία, οι Daughter επανέρχονται δισκογραφικά με το νέο τους άλμπουμ ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία τους. Το “Stereo Mind Game” θα κυκλοφορήσει στις 7 Απριλίου και αποτελεί το πιο αισιόδοξο άλμπουμ τους ως τώρα.

Παράλληλα με την ανακοίνωση του νέου άλμπουμ, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το πρώτο single, “Be On Your Way” που συνοδεύεται από video clip που δημιούργησε η Tiff Prichett. Η ρομαντική φιγούρα στην οποία απευθύνεται η Tonra στο τραγούδι είναι ένα πρόσωπο που γνώρισε στην Καλιφόρνια ενώ έγραφε τον δίσκο. Είχαν μια σημαντική σχέση αλλά ήξερε ότι ο Ατλαντικός βρισκόταν ανάμεσά τους. Το βίντεο για το “Be on Your Way” είναι μια συλλογή αναμνήσεων, με πλάνα της Tonra να επικαλύπτονται με εικόνες όμορφων στιγμών που περνούν – το πέταγμα ενός πουλιού, ένα χωράφι με λουλούδια. Το “Be on Your Way” δεν μιλάει για την απώλεια ελπίδας αλλά για την εμπιστοσύνη και την αποδοχή του χρόνου.

WATCH/LISTEN TO “ΒΕ ΟΝ YOUR WAY” 

Daughter.ffm.to/beonyourway

Η σύνδεση και η αποσύνδεση χαρακτηρίζουν τα δώδεκα τραγούδια του “Stereo Mind Game”, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Στα χρόνια που μεσολάβησαν από το soundtrack του “Music from Before the Storm” (2017), το συγκρότημα απομακρύνθηκε από την αρχική του βάση στο Λονδίνο – o Aguilella μετακόμισε στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, o Haefeli στο Μπρίστολ της Αγγλίας – και αφιέρωσε χρόνο στα δικά του projects (συμπεριλαμβανομένου του ντεμπούτου σόλο άλμπουμ της Tonra με το ψευδώνυμο Ex:Re το 2018). Ωστόσο, παρά τη φυσική απόσταση – που επιδεινώθηκε περαιτέρω από την πανδημία – οι Daughter συνέχισαν να συναντιούνται και να γράφουν μαζί. Σε παραγωγή των Haefeli και Tonra, το “Stereo Mind Game” γράφτηκε και ηχογραφήθηκε σε διάφορες τοποθεσίες όπως το Ντέβον, το Μπρίστολ και το Λονδίνο, το Σαν Ντιέγκο και το Βανκούβερ της Ουάσιγκτον.

Για πρώτη φορά, η Tonra δεν είναι η μοναδική φωνή. Ο Haefeli κάνει φωνητικά στο “Future Lover” και στο “Swim Back” ενώ στο “Neptune” συμμετέχει χορωδία. Επιπλέον, στα “‘Wish I Could Cross The Sea” και “(Missed Calls)” ακούγονται φωνές φίλων και συγγενών. Σε όλο το άλμπουμ συμμετέχει η ορχήστρα εγχόρδων από το Λονδίνο, 12 Ensemble, καθώς και ένα κουαρτέτο πνευστών στα “Neptune” και “To Rage”. Η ενορχήστρωση έχει γίνει από την Josephine Stephenson.

To “Stereo Mind Game” θα κυκλοφορήσει στις 7 Απριλίου και θα είναι διαθέσιμο ψηφιακά, σε CD, κασσέτα και σε διάφορες μορφές βινυλίου.

 

PRE – ORDER

https://daughter.ffm.to/stereomindgame

Daughter – Stereo Mind Game

Catalogue Number: 4AD 0512

Tracklisting

 1. Intro
 2. Be On Your Way
 3. Party
 4. Dandelion
 5. Neptune
 6. Swim Back
 7. Junkmail
 8. Future Lover
 9. (Missed Calls)
 10. Isolation
 11. To Rage
 12. Wish I Could Cross The Sea

Κυκλοφορεί από την 4AD

Powered by The Hubsters 

Ακολουθήστε μας στα social media και στο You Tube

YouTube || Instagram || Facebook || Spotify || Souncloud

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA