ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Τα Χάδια»: Με ένα νέο τραγούδι, Veslemes και Δεσποινίς Τρίχρωμη εγκαινιάζουν το live που θα κάνουν στον θερινό κινηµατογράφο Ηλέκτρα

Το νέο τραγούδι Τα Χάδια εγκαινιάζει τη συνεργασία των δυο µουσικών µε αφορµή τη κοινή τους συναυλία στις 9 Ιουνίου στον θερινό κινηµατογράφο Ηλέκτρα (Πατησίων 292, Αθήνα 112 55) 

Τα Χάδια µιλούν για το τέλος µια σχέσης αλλά και την αρχή του καλοκαιριού. Έχουν φτιαχτεί µε τη σιγουριά των παλιών εργαλείων αλλά αντανακλούν ένα µέλλον αβέβαιο. Αυτή τα βλέπει γκρίζα,  αυτός τα βλέπει µαύρα. Και οι δυο χορεύουν ξένα. 

Κρεντιτς: 

Μουσική – Στίχοι: Veslemes & δεσποινίς τρίχρωµη 

Παραγωγή: Veslemes 

Ηχογράφηση – Μίξη: Γιώτης Παρασκευαΐδης, Aux Studios 

Μάστερινγκ: Νάσος Νοµικός, VU-Productions 

Φωτογραφία: Daniel Bolda 

youtube 

spotify 

bandcamp downolad link 

facebook event

viva

λίγα λόγια για τη συναυλία στο θερινό κινηµατογράφο Ηλέκτρα 

9 Ιουνίου, µέρα ζεστή άρα όχι πολύ µελαγχολική. 

Σε λίγο σε περιµένει το χτύπηµα του αέρα σε κάποιο κατάστρωµα, σε λίγο όµως, όχι ακόµα. 

Προς το παρόν εδώ υπάρχει το αεράκι που την κάνει µέσα απ’ τα στενά και τους ακάλυπτους, που στεγνώνει απλωµένα ρούχα και ζεσταίνει τις παγωµένες µπύρες. 

Μεταφέρει ήχους από τη µία πλευρά του δρόµου στην άλλη, απο τη µία ταράτσα στην άλλη, από τη µία άκρη του καλοκαιριού στην άλλη. 

Αυτή είναι η µέρα που Veslemes και Δεσποινίς Τρίχρωµη θα βρεθούν στον θερινό κινηµατογράφο Ηλέκτρα για να αντηχήσουν ανάµεσα στα κτίρια, κάτω απ’ τα χαλίκια, µέσα απ’ το ποπ κορν 

και να σηµάνουν την έναρξη της φετινής περιόδου των θερινών κινηµατογράφων. 

Σε αυτή τη σκηνή, µπροστά από την οθόνη µαζί οι µουσικοί συνταξιδιώτες, ο The Boy, ο Λεωνίδας Οικονόµου, ο Γιώτης Παρασκευαΐδης, η Nalyssa Green, ο Logout.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA