ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Sleaford Mods μόλις ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ “UK GRIM”

Οι Sleaford Mods μόλις ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ “UK GRIM” από την Rough Trade Records στις 10 Μαρτίου, 2023. Το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο σε βινύλιο (Black Standard LP / White LP & Sliver LP), CD και σε κασσέτα. Τα τελευταία 3 άλμπουμ των Sleaford Mods ανέβηκαν στο Top 10 των UK Charts, ενώ το τελευταίο τους σκαρφάλωσε στο Top 5. To “UK Grim” καταθέτει μια επίκαιρη και αιχμηρή ματιά στη ζωή, την επιβίωση και την σκληρή πραγματικότητα της εποχής μας, ενώ αποτελεί και το πιο χορευτικό άλμπουμ του συγκροτήματος από το Nottingham.

To video για το ομώνυμο τραγούδι έχει σκηνοθετήσει ο Cold War Steve, ο οποίος έχει δημιουργήσει μια σειρά από πρωτότυπα σατιρικά έργα τέχνης γι’ αυτή τη συνεργασία. Αυτό είναι το πρώτο του μουσικό video και animation, ενώ στο παρελθόν έχει δημιουργήσει εξώφυλλα για το Time Magazine & το The New Statesman.

Πραγματικά, το “UK GRIM” αποτελεί τον ήχο της εποχής που ζούμε. Όχι μόνο λόγω των ιδεών και των ζητήματων που επικαλούνται τα δυνατά λόγια του Jason Williamson, αλλά και χάρη στην καινοτόμο και καθηλωτική παραγωγή του Andrew Fearn. Επιπλέον, το συγκρότημα συνεργάστηκε με τους Perry Farrell και Dave Navarro των Janes Addiction και με τη Florence Shaw, την ξεχωριστή και ζωτική φωνή στην καρδιά του βρετανικού συγκροτήματος Dry Cleaning.

Μιλώντας για τις δυνάμεις που πυροδότησαν την ποιητική διαμαρτυρία αυτού του δίσκου, όπως και οι μουσικοί τους πρόγονοι, The Clash ή The Jam, έτσι και οι Sleaford Mods αποκαλύπτουν ότι η οργή που νιώθουν υπογραμμίζεται από την αγάπη για τους ανθρώπους και τα μέρη γύρω τους, κάνοντας το “UK GRIM” να αποτελεί τόσο μια γιορτή για τους ανθρώπους και τους ιδεαλιστές, όσο και μια επίθεση στις κυρίαρχες τάξεις που επιδιώκουν τις δικές τους ιδιοτελείς ατζέντες αυξάνοντας την απόγνωση του κόσμου.

«Ίσως είμαστε περήφανοι για τη χώρα. Ίσως είμαστε περήφανοι που είμαστε Άγγλοι», εξηγεί ο Williamson. «Ίσως είμαι περήφανος για τους φρικτούς γκρίζους δρόμους, τον βρώμικο καιρό και τις ηλίθιες μόδες στις οποίες μπορεί να επενδύω. Απλώς οι Άγγλοι για τους οποίους είμαστε περήφανοι δεν είναι καθόλου σαν τους Άγγλους που θέλουν να προωθήσουν οι αρχές.»

Θυμωμένο, καινοτόμο και επίκαιρο, το “UK GRIM” είναι ένα εύστοχο ηλεκτρονικό όραμα με μια ενστικτώδη ενέργεια που συγκινεί το σώμα και το πνεύμα παράλληλα.

 

PRE-ORDER

https://sleafordmods.ffm.to/ukgrim

Κυκλοφορεί από την Rough Trade Records

Powered by The Hubsters 

 

Ακολουθήστε μας στα social media και στο You Tube

YouTube || Instagram || Facebook || Spotify || Souncloud

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA