ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι RED AXES έρχονται στο Ωδείο Αθηνών, στο πλαίσιο των Κυριακάτικων EDEN party

Οι RED AXES έρχονται για να χορέψουν την Αθήνα στις 27 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των Κυριακάτικων EDEN party του Plisskën Festival, στο Ωδείο Αθηνών!

Ένας αξέχαστος μουσικός μαραθώνιος 7 ωρών, γεμάτος ενέργεια με deep-discο, house και electro ήχους. Από τις 16:30, μαζί με τους JAY JAY και K.ATOU, lounge areas, installations από το ADAF και cocktail bar.

RED AXES

Δύο φίλοι. Μηχανήματα. Ψυχεδέλεια και ένα άνευ όρων πάθος για τη μουσική, τον ήχο και την κίνηση.
Επαναπροσδιορίζοντας τον ήχο μιας πόλης, συνδυάζοντας επιρροές, ανοίγοντας νέα φάσματα και συστήνοντας στον κόσμο ένα νέο κύμα αργών down beats και electric garage.
Ένα βαθύ οργανικό χτίσιμο που ξεκίνησε το 2010, στα υπόγεια του Άμστερνταμ και στους δρόμους του Τελ Αβίβ. Ξεκίνησε από μια post-punk μπάντα με το όνομα «Red Cotton» που μεταμορφώθηκε αργότερα σε Red Axes.
Κυκλοφορίες σε μουσικά labels όπως τα Multi Culti, ESP Institute, Correspondant, Endless Flight, Disco Halal και Permanent Vacation.
Αμέτρητα remixes σε καλλιτέχνες όπως οι Moscoman, Michel Mininni, Andrew Weatherall, Autarkic αλλά και Λένα Πλάτωνος.
Πολυάριθμα εντυπωσιακά deep-discο, cosmic, punk-funk, house και electro dj set σε πολλά clubs και σε μεγάλα φεστιβάλ του κόσμου, όπως Sonar και Burning Man.
Οι RED AXES είναι ένα ταξίδι που θα σε πάει πολύ μακριά και όσο πιο εξωτικά γίνεται.
Σύνδεσμοι:
K.atou
Η K.atou, κατά κόσμον Κατερίνα Μόρτζου, ξεκίνησε το DJing στην ηλικία των δεκαοκτώ. Σπούδασε στην Κέρκυρα, όπου η μουσική της δράση της περιελάμβανε μια ραδιοφωνική εκπομπή και μια σειρά από επιτυχημένα party. Έπειτα μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ οι εμφανίσεις της συνεχίζονταν σε διάφορους χώρους στην Αθήνα και σε γνωστά φεστιβάλ. Το 2006 η πρώτη της δουλειά βρίσκει στέγη στο Βερολινέζικο label Einmaleins.
Τα set της καθώς και η ετήσια εμφάνισή της στα after-hours του Detroit Electronic Music Festival καταφέρνουν να γίνουν ταυτόσημα της underground house και techno σκηνής. Έχει παίξει σχεδόν σε κάθε μεγάλη πόλη των ΗΠΑ και της Ευρώπης, καθώς και σε φεστιβάλ όπως το Glastonbury και το Rizzla event. Δουλειές της έχουν κυκλοφορήσει σε εταιρείες όπως οι: Einmaleins, LickMyDeck, Resopal, SonoVivo κ.α.
Σύνδεσμοι:
JAY JAY
O Jay Jay, κατά κόσμον Ιάσονας Οικονόμου, χαρίζει τα τελευταία χρόνια ξεχωριστές μουσικές επιλογές σε επιλεγμένους χώρους της Αθήνας και όχι μόνο. Τα DJ σετ του χαρακτηρίζονται από ελευθερία αυτοσχεδιασμού και μοναδικό γούστο, ενώ κινείται με άνεση σε διάφορα μουσικά είδη, από house και tech μέχρι funk και μελωδικά beats.
Με freestyle μουσικές και μικρές δόσεις από Detroit, o Jay Jay είναι από τους πιο κατάλληλους για ένα δυνατό DJ set σε uplifting ρυθμούς!
Σύνδεσμοι:
Εισιτήρια:
12,00€ – A Προπώληση SOLD OUT
15,00€ – B Προπώληση SOLD OUT
18,00€ – Γ Προπώληση
22,00€ – Δ Προπώληση
Προπώληση :
Χώρος:
Ωδείο Αθηνών
Βασιλέως Γεωργίου Β΄17-19
106 75, Αθήνα
Τηλ: 210 7240673
POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA