ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O Jack Savoretti στις 3 Δεκεμβρίου στην Αθήνα

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου θα έχουμε τη χαρά να τον απολαύσουμε μαζί με το συγκρότημά του σε μια μοναδική συναυλία γεμάτη από όλες τις μεγάλες του επιτυχίες! H βραδιά θα ξεκινήσει με ένα warm up DJ Set από τον Γιώργο Μουχταρίδη (Pepper) όπου θα ακούσουμε το soundtrack της ζωής του Jack Savoretti.

Ο Jack Savoretti έδωσε την πρώτη του συναυλία στην Ελλάδα που έγινε sold out, έπειτα από αλλεπάλληλες αναβολές, στο κατάμεστο Ωδείο του Ηρώδου Αττικού τον Σεπτέμβριο του 2021. Ήταν μια μοναδική βραδιά που έμεινε αξέχαστη τόσο για τον ίδιο αλλά και για το κοινό που δε σταμάτησε να τον χειροκροτεί και να τραγουδάει μαζί του όλες τις μεγάλες επιτυχίες του. Σε λιγότερο από ένα χρόνο, ο Jack Savoretti επισκέφτηκε και πάλι την Ελλάδα για μια συναυλία, στα πλαίσια του Sani Festival τον περασμένο Ιούλιο όπου και πάλι το κοινό τον υποδέχτηκε θερμά.

Το άλμπουμ του Europiana κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2021 και είναι το δεύτερο άλμπουμ του που έφτασε το #1 των UK Charts μετά το “Singing to Strangers”. Ηχογραφήθηκε στο σπίτι του κατά τη διάρκεια της καραντίνας και πήρε εξαιρετικές κριτικές. Από τότε έχει δώσει πολλές συναυλίες στην Ευρώπη στα πλαίσια της ομώνυμης περιοδείας του που γίνονται πολύ γρήγορα sold out.

O Jack Savoretti είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού κοινoύ το οποίο όμως και ο ίδιος αγαπάει πολύ. Δεν είναι τυχαίο, αφού 16 τραγούδια του παίζονται αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ραδιόφωνο, ανάμεσά τους τα. “What More Can I Do”, “Whiskey Tango”, “Greatest Mistake”, «Love is On The Line”, “Who’s Hurting Who”, “Too Much history” κ.α.

JACK SAVORETTI

EUROPIANA TOUR

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 – ΑΘΗΝΑ

ΓΗΠΕΔΟ TAE KWON DO

DOORS OPEN – 19:00

WARM UP DJ SET – 20:30

JACK SAVORETTI on Stage – 21:40

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: https://www.viva.gr/tickets/music/jack-savoretti

Εισιτήρια:

Καθήμενοι: early bird €38 (sold out)/ προπώληση €42

Arena: προπώληση €34

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA