ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δείτε το νέο video clip των Arctic Monkeys για το τραγούδι “Sculptures Of Anything Goes”

Το βίντεο, που κυκλοφόρησε στις 6 Μαρτίου, ξεκινά με τον Alex Turner και τους λοιπούς Monkeys να κάνουν πρόβα στα παρασκήνια πριν από μια συναυλία αλλά και με πλάνα του Turner από τη φωτογράφιση για το promo του τελευταίου άλμπουμ “The Car” (στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι). Αμέσως μετά βλέπουμε σκηνές από συναυλίες. 

Το “Sculptures Of Anything Goes” είναι το τέταρτο βίντεο κλιπ που κυκλοφόρησε από το “The Car”, μετά τα “There’d Better Be A Mirrorball”, “Body Paint” και “I Ain’t Quite Where I Think I Am”.

Πριν λίγο καιρό, μιλώντας για το συγκεκριμένο τραγούδι, ο Turner αποκάλυψε σε μια συνέντευξη ότι του θυμίζει το πολύ επιτυχημένο άλμπουμ τους “AM” που κυκλοφόρησε το 2013: «Αυτό το τραγούδι, μου θυμίζει λίγο την πιο desert πλευρά του δίσκου “AM” του 2013. Αισθάνομαι ότι υπάρχει ακόμα λίγη από αυτή τη σκόνη εκεί μέσα».

Πρόσθεσε ότι το τραγούδι “Sculptures Of Anything Goes” προέκυψε αφού ο κιθαρίστας Jamie Cook «πήρε ένα συνθεσάιζερ Moog και του έβαλε ένα drum machine και έκανε αυτόν τον ήχο».

Οι Arctic Monkeys κυκλοφόρησαν το έβδομο άλμπουμ τους «The Car» τον Οκτώβριο και το καλοκαίρι θα εμφανιστούν ζωντανά στην Αθήνα στα πλαίσια του Release Festival, στην Πλ. Νερού, στις 18 & 19 Ιουλίου.

Εισιτήρια για την πρώτη μέρα θα βρείτε ΕΔΩ.

Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά