Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
21.06.2021

Χωρίς τον Regé-Jean Page η 2η σεζόν του Bridgerton

Για αρκετούς αυτή η έκπληξη θα είναι δυσάρεστη, όμως είναι πλέον επίσημο: ο Regé-Jean Page που έγινε παγκοσμίως γνωστός για τον ρόλο του "Δούκα του Hastings" θα λείπει από την ερχόμενη σεζόν.

Μεγάλες αλλαγές θα δουν οι fans του Bridgerton στην πολυαναμενόμενη 2η σεζόν του σόου του Netflix και αυτό γιατί θα διαφέρουν τα κεντρικά πρόσωπα της ιστορίας. Για αρκετούς αυτή η έκπληξη θα είναι δυσάρεστη, όμως είναι πλέον επίσημο: ο Regé-Jean Page που έγινε παγκοσμίως γνωστός για τον ρόλο του “Δούκα του Hastings” θα λείπει από την ερχόμενη σεζόν. Αναμφίβολα πρόκεται για ένα πλήγμα σε μια από τις δημοφιλέστερες και πιο επιτυχημένες βάσει views σειρές στην ιστορία του Netflix.

Πηγές του Hollywood Reporter κάνουν λόγο πως ο πρωταγωνιστής της 1ης σεζόν, που έκαψε καρδιές εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις του, καθώς το συμβόλαιό του κρατούσε για μια σεζόν. Αυτό ήταν άλλωστε το αρχικό όραμα των συντελεστών, του Netflix και της Shonda Rhimes για το πώς θα μετέφεραν το βιβλίο στην μικρή οθόνη.

O 31χρονος ηθοποιός έστειλε και το δικό του μύνημα μέσα από το Twitter για την αποχώρησή του από τη σειρά, ευχαριστώντας τους fans, ενώ και ο επίσημος λογαριασμός του Bridgerton έβγαλε “έκτακτο ανακοινωθέν”:

ο 2ος κύκλος θα εστιάσει στον Anthony Bridgerton, που τον υποδύεται ο Jonathan Bailey. Έτσι θα δούμε την δικιά του ερωτική περιπέτεια και το ταξίδι στο να βρει το κατάλληλο ταίρι. Το αμόρε του ονόματι Kate Sharma αναμένεται να υποδυθεί η Simone Ashley. Παρά την απώλεια του “Δούκα του Hastings” το έταιρον ήμισύ του, η Daphne Bridgerton της Phoebe Dynevor θα συμμετέχει κανονικά στη νέα σεζόν. Άλλωστε τα οκτώ βιβλία της Julia Quinn εστιάζουν σε κάθε ένα από τα αδέρφια της οικογένειας. 

Πηγή

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.