Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς παιδοψυχολόγο ζήτησε να βλέπει το παιδί του ο αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια

Άρση των περιοριστικών μέτρων, που του απαγορεύουν την έξοδο από την χώρα, αλλά και το να βλέπει το παιδί του παρουσία παιδοψυχολόγου, ζήτησε ο αστυνομικός που κατηγορείται ασέλγεια σε 4χρονη και συγκεκριμένα στην κόρη του στα Τρίκαλα.

«Άσκησε προσφυγή ενώπιον του κυρίου ανακριτή, προκειμένου να κριθεί από το συμβούλιο πλημμελειοδικών κατά της διάταξης του ανακριτή που του επέβαλλε περιοριστικούς όρους. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος φυσικά εξακολουθεί να αρνείται την κατηγορία, δηλώνει αθώος, έχει αποδειχτεί ότι είναι αθώος», δήλωσε στο Mega ο Γιώργος Παναγιώτου, δικηγόρος του 29χρονου αστυνομικού. Ο 29χρονος αστυνομικός υποστηρίζει ότι είναι αθώος και δεν έχει κακοποιήσει το παιδί του.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά κάθε κατηγορία. Είμαι αθώος και ποτέ δεν θα έκανα κακό στο παιδί μου. Η οικογένειά μου, οι νομικοί μου παραστάτες και εγώ αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη στην εξαιρετική παιδοψυχίατρο Τρικάλων και σε όσους τήρησαν τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας. Περιφρονούμε εκείνους που σκηνοθέτησαν την κατηγορία και δηλώνουμε ότι οι ευθύνες όλων θα αναζητηθούν», δήλωσε ο 29χρονος αστυνομικός.

Ασέλγεια σε 4χρονη: «Θα υπάρξει δικαστήριο, η ποινική δίωξη συνεχίζεται», λέει η μητέρα της ανήλικης
Για την ανατροπή της υπόθεσης, η μητέρα της 4χρονης ανέφερε ότι η απόφασή του ανακριτή δεν τον αθωώνει.

«Ο ανακριτής επέλεξε να τον αφήσει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Δεν τον αθωώνει σε καμία περίπτωση, θα υπάρξει δικαστήριο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι αθώος, δεν τον έχουν αθωώσει κάπου», είπε.

Για εκείνη το πιο σημαντικό είναι ότι ο 29χρονος θα βλέπει το παιδί, παρουσία ψυχολόγου, απόφαση ωστόσο που μπορεί να ανατραπεί, αν γίνει δεκτό το αίτημα που κατάθεσε σήμερα για άρση του περιοριστικού μέτρου. «Ο ανακριτής επέλεξε όταν θα είναι με το παιδί, να υπάρχει παρουσία παιδοψυχολόγου. Αυτός για εμένα ο όρος είναι ο κυριότερος διότι η ελληνική δικαιοσύνη μου δείχνει ότι προσπαθεί να προστατέψει το παιδί», τόνισε η μητέρα.

Πηγή: www.rosa.gr

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA