Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
26.10.2021

Χαλκίδα: Συνελήφθη ο 29χρονος που κρατούσε όμηρο και βίαζε 25χρονη

Εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στον ανακριτή κατηγορούμενος για αρπαγή και βιασμό και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Συνελήφθη ο 29χρονος που κατηγορείται ότι κρατούσε όμηρο στο σπίτι του στη Χαλκίδα και τη βίαζε επί 14 ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, ο 29χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την 25χρονη με τη συναίνεσή της. Επίσης, υποστήριξε ότι με τη θέλησή της ήρθε από τη Λιθουανία στη Χαλκίδα και ότι εκείνος πλήρωσε τα εισιτήρια της.

Εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στον ανακριτή κατηγορούμενος για αρπαγή και βιασμό και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Για το συμβάν έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Ο 29χρονος, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η κοπέλα, την προσέλκυσε μέσω viber και την προσκάλεσε να έρθει στην Ελλάδα. Η ίδια τον επισκέφτηκε στη Χαλκίδα στις 2 Σεπτεμβρίου και τότε εκείνος την κράτησε όμηρο μέσα στο σπίτι του και τη βίαζε κατ’ επανάληψη.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο evima.gr, η 25χρονη μετέβη σοκαρισμένη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, περιγράφοντας στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί και, όπως είπε, κατάφερε να καλέσει το 100 όταν ο 29χρονος βγήκε για λίγο έξω από το σπίτι.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.